Ποιες γόβες θα φορεθούν το Φθινόπωρο;

Αν ψάξει κανείς σε οποιαδήποτε γυναικεία γκαρνταρόμπα, το ενδιαφέρον του θα μονοπωλήσουν σίγουρα τα παπούτσια που υπάρχουν! Μέσα σε αυτά, σίγουρα φιγουράρουν ξεχασμένα ζευγάρια από γόβες, ψηλοτάκουνα που ήταν της μόδας πέρυσι και όλα σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Παρόλα αυτά η γυναίκα πάντα θα έχει στην shopping list ένα ζευγάρι γόβες!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Helloheaven σας προτείνει μερικά από τα πιο inζευγάρια που θα στολίσουν την εμφάνισή σας:

Μαύρο πέδιλο

ToΦθινόπωρο ο καιρός δεν έχει κρυώσει ακόμα, επομένως μπορείτε να επιλέξετε ένα ψηλό πέδιλο σε σκούρο χρώμα! Τα χοντρά λουράκια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο είναι chic και κρατάνε σταθερό το πόδι σας στο περπάτημά σας.

Δείτε εδώ το SPORT ΠΕΔΙΛΟ και αποκτήστε το με μία εύκολη online αγορά.

Peep toe – nude

Οι γόβες peep toe είναι μία επιλογή που μπορεί να σας απαλλάξει από το άγχος της επιλογής παπουτσιού, κάθε φορά που έχετε βρει το outfitκαι σας λείπει το κατάλληλο παπούτσι.

Η γόβα του γάμου

Σχεδόν σατέν το εξωτερικό ύφασμά της με τακούνι ψηλό μεν που μπορεί να περπατηθεί εύκολα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που τραβάει το ενδιαφέρον σε κάποιο γάμο-δεξίωση και δίνει άλλο αέρα στην εμφάνισή σας. Αγοράστε τώρα την παραπάνω peep-toe γόβα γάμου!

Αν θέλετε να δώσετε λάμψη και άνεση στο περπάτημά σας, τότε επιλέξτε για τις αγορές σας το online κατάστημα Helloheaven.