Γκαραζόπορτες– ποια ταιριάζει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας;

Το γκαράζ είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη στο σπίτι, αφού όχι μόνο κρατάει ασφαλές το αυτοκίνητό σας, αλλά μπορεί να γίνει και ένας χώρος αποθήκευσης για οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα ή εργαλεία που επιθυμείτε να διαφυλαχθούν σε ειδικούς χώρους.

Ποια είναι τα είδη γκαραζόπορτας και ποιες είναι οι βασικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο για το σπίτι σας;

1.     Μονοκόμματες

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε κλειστά γκαράζ και η πρακτικότητά τους είναι μεγάλη, ειδικά στην περίπτωση που προτιμηθεί η ηλεκτροκίνηση. Αυτός ο τύπος γκαραζόπορτας είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και προωθείται σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να επιλέξετε.

Επίσης, οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι πιο οικονομικές σε σχέση με τις άλλες, αφού τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι λιγότερα, παρέχοντας μεγάλη αξιοπιστία στην χρήση τους και στο διάστημα που θα καλύψουν μέχρι να φθείρουν. Από την άλλη απαιτείται μία προσεκτική μελέτη του χώρου εγκατάστασής τους.

2.     Σπαστές

Οι σπαστές ή αλλιώς πολύσπαστες μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε κλειστά γκαράζ, με βασικά πλεονεκτήματά τους ότι είναι ευέλικτες και εκμεταλλεύονται καλύτερα τον χώρο του γκαράζ σας. Το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι το λίγο μεγαλύτερο κόστος τους σε σχέση με τους άλλους τύπους, αφού η ηλεκτροκίνησή τους παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή. Συνδυαζόμενες δε με τα κατάλληλα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, μπορούν να εκτοξεύσουν την ασφάλεια του χώρου σας!

Γιατί να διαλέξετε EUROSTOR;

Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται και η τεχνογνωσία του προσωπικού, είναι τα δύο κυριότερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους πελάτες αυτό που επιθυμούν.

Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός, για αυτό οι ειδικοί συνεργάτες, έρχονται στον χώρο σας για να τον εκτιμήσουν και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις.

Οι γκαραζόπορτες EUROSTOR  διακρίνονται για:

·         Την πολύ καλή ηχομόνωση που προσφέρουν

·         Την αποτροπή της σκουριάς όσος καιρός και να περάσει

·         Την ασφάλεια του χώρου σας

Και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαβάστε στην ιστοσελίδα eurostor.gr  παραπάνω λεπτομέρειες!