Kärcher & Minions κάνουν το καθάρισμα των τζαμιών παιχνίδι

 

Εσύ ακόμα καθαρίζεις τα τζάμια με χαρτιά, υγρά, νερά, λεκάνες και κουβάδες;  Δοκίμασε τον Τζαμοκαθαριστή της Kärcher. Για αστραφτερά τζάμια τόσο εύκολα, που συνδυάζονται με …αστραφτερά χαμόγελα.

Όταν μπορείς να μετατρέψεις μία βαρετή δουλειά από αγγαρεία σε πραγματική διασκέδαση, τότε γίνεσαι αυτόματα ο πιο ταιραστός φίλος των διάσημων Minions! Αυτός είναι ο τζαμοκαθαριστής της Kärcher! Ο ιδανικός σύντροφος στο καθάρισμα όχι μόνο για τους αξιολάτρευτους αυτούς ήρωες, αλλά και για όλους εσάς που θέλετε ένα καινοτόμο και μοναδικό προϊόν που θα διευκολύνει αφάνταστα τον τρόπο που μέχρι σήμερα καθαρίζατε τις λείες επιφάνειες, τα τζάμια και τους καθρέφτες.  Ο τζαμοκαθαριστής δεν είναι κατάλληλος μόνο για τα παράθυρα και τους καθρέφτες, αλλά και για δεκάδες ακόμα εφαρμογές όπως για παράδειγμα το ποτήρι νερό ή κρασί που χύθηκε στο πάτωμα, τα πλακάκια στο μπάνιο, τη ντουζιέρα, τις ανοξείδωτες επιφάνειες, τις βιτρίνες, τα κάδρα ακόμα και το τραπεζάκι στο σαλόνι ή την τραπεζαρία.

Πώς λειτουργεί

Καθαρίστε τις λείες επιφάνειες με τον Τζαμοκαθαριστή Kärcher σε 3 απλά βήματα:

  • Ψεκάστε την επιφάνεια με το ειδικό απορρυπαντικό
  • Καθαρίστε την επιφάνεια με το πανάκι απομακρύνοντας εύκολα ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά
  • Αναρροφήστε το βρώμικο, πλέον, νερό από την επιφάνεια με τον τζαμοκαθαριστή.  Η υγροποιημένη βρωμιά αναρροφάται αμέσως χωρίς να τρέχει ή στάζει και χωρίς να αφήνει σημάδια.

Απλά και γρήγορα, τέλειο αποτέλεσμα!

Kärcher │ Πρωτοψάλτης Θ. & Δ. Ο.Ε.
Τηλ. 2331021437