Γνωρίζοντας τους 3 καλύτερους σκελετούς στα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες που φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου και προσφέρουν ιδιαίτερο στυλ και πρωτοτυπία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα gialiailiou.gr μας δίνει τα …φώτα του σχετικά με σκελετούς γυαλιών ηλίου που συνδυάζουν την κομψότητα με την ποιότητα.

  • Μεταλλικοί

Αν είστε από αυτούς που ιδρώνουν, μία πολύ καλή επιλογή είναι να επιλέξετε σκελετό από τιτάνιο που δεν χρωματίζεται από τον ιδρώτα. Ανάμεσα στα θετικά είναι το ότι είναι πολύ ελαφρύς, σε σχέση με τους άλλους σκελετούς. Επιπλέον, ο μεταλλικός σκελετός μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε όλα τα στυλ προσώπου, αφού είναι πολύ λεπτός και δεν ενοχλεί καθόλου στο οπτικό σας πεδίο.

TipΜην τα αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο, γιατί μπορεί να αλλοιωθεί το μέταλλο τους και να είναι καυτά την ώρα που θα τα φορέσετε.

  • Κοκάλινος ή πλαστικός

Τα υλικά αυτά αποκλείουν αυτόματα τις αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα σας και σας προσφέρουν άνεση και ευκολία επιλογής, αφού προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Έχουν περισσότερη αντοχή από τους μεταλλικούς στα χτυπήματα.

TipΠροσέξτε που αφήνετε τα κοκάλινα γυαλιά σας, γιατί αν σπάσουν δεν επιδιορθώνονται.

  • Ξύλινος

Η πιο πρωτότυπη τάση των ημερών μας! Τα γυαλιά ηλίου με ξύλινο σκελετό αποτυπώνουν τις γραμμές του ξύλου, προσφέροντας πληθώρα σχεδίων. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, τότε επιλέξτε τα, δίχως δισταγμό.

TipΠροσέξτε, στην περιοχή της μύτης να έχει ειδικά μαξιλαράκια που να εφαρμόζουν ακριβώς, χαρίζοντάς σας μία άψογη εφαρμογή.

1+1 γυαλιά που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό:

Γυαλιά ηλίου VOGUE, με στυλ σκελετού πεταλούδα και χρώμα πράσινο-μαύρο που δημιουργεί ένα ισχυρό contrast. Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο κλασικά σχέδια του διάσημου brand. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου Vogue, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τα γυαλιά ηλίου OAKLEY σε μπλε σκούρο με εσωτερικό κόκκινο χρώμα, είναι μία unisexεπιλογή που μπορεί να σας προσφέρει μία στάνταρ λύση που προσδιορίζει κάθε στυλ. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα γυαλιά ηλίου OAKLEY!