Ανδρικά φούτερ και τζιν για το απόλυτο χειμωνιάτικο look

Επειδή ειδικά τώρα το χειμώνα το κρύο είναι τσουχτερό και οι ιώσεις καραδοκούν, είναι πολύ σημαντικό να είστε καλά ντυμένοι και ζεστοί, χωρίς ωστόσο αυτό να περιορίζει τις επιλογές σας και να χαλάει το προσωπικό σας στυλ.

Για να μείνετε λοιπόν μοδάτοι και τον χειμώνα, επιλέξτε τα κατάλληλα ζεστά ρούχα που θα σας κάνουν ακαταμάχητους παντός καιρού, χωρίς να σας αφήνουν εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Μία σταθερή επιλογή για κάθε άνδρα, είναι το κλασικό φούτερ που μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από t-shirt ή πουκάμισο, ανάλογα την εποχή, ενώ ανάλογα την υφή, το χρώμα και το στυλ ταιριάζουν τέλεια σε κάθε περίσταση, από τις πιο σπορ εμφανίσεις μέχρι τις πιο κοσμικές εκδηλώσεις. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές πολύ αξιόλογες προτάσεις σε ανδρικά φούτερ!

Ένα καλό παράδειγμα φούτερ που προσαρμόζεται άνετα σε όλες τις καταστάσεις είναι το κλασικό μαύρο Ανδρικό φούτερ ADRENALINE με την υπογραφή της 3Guys που λόγω της 80% βαμβακερής επένδυσης του σας κρατάει ζεστούς κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ το μαύρο χρώμα του είναι ουδέτερο, κλασικό και προσαρμόσιμο σε κάθε στυλ και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αγοράστε το συγκεκριμένο ανδρικό φούτερ εδώ.

Φυσικά με το φούτερ, αλλά και με κάθε άλλο top η κορυφαία επιλογή είναι να το συνδυάσετε με ένα ουδέτερο τζιν που θα προσαρμόζεται σε κάθε στυλ, αναδεικνύοντας το μοναδικά. Κι επειδή το ξεβαμμένο και τα ελαφρά σκισίματα παραμένουν σταθερά στη μόδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχετικά σκουρόχρωμο τζιν για το χειμώνα, με ελαφριές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα γόνατα και τους μηρούς, που θα είναι σχετικά φαρδύ με διακριτικό ρεβέρ, για να το φορέσετε σε κάθε περίσταση, από την πρωινή βόλτα μέχρι το δείπνο.

Ένα καλό παράδειγμα είναι το Ανδρικό τζιν παντελόνι LEONARDO D σε σκούρα απόχρωση και ελαφρώς ξεβαμμένο, με διακριτικό σκίσιμο και μικρό ρεβέρ που ταιριάζει με ότι κι αν το συνδυάσετε. Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ

Για ακόμα περισσότερα στιλάτα ανδρικά τζιν παντελόνια, οι 3GUYS αποτελούν την καλύτερη επιλογή!