Σκυλοτροφές Belcando: Μία πηγή απόλαυσης για τον τετράποδο φίλο σας

Θέλετε ένα γεύμα πάντα φρέσκο και ζουμερό για τον πιστό σας φίλο; Να είστε σίγουροι ότι και ο σκύλος σας αυτό ακριβώς θέλει να μυρίζει στα ρουθούνια του και παράλληλα να γεύετε την ώρα του φαγητού.

Οι σκυλοτροφές Belcando είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές σας και το γιατί θα το μάθετε αμέσως παρακάτω:

  • Προσεγμένα συστατικά από τις καλύτερες πηγές

Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρώτης ποιότητας ύλες, οι οποίες παράγονται υπεύθυνα και η διαθεσιμότητά τους είναι μεγάλη. Οι προμηθευτές έχουν άμεση σχέση με την φύση και τα ζώα και μαζί με την Belcando, έχουν επιφέρει την πρωτοπορία στις σκυλοτροφές.

Τα κρέατα (αρνί, συκώτι, κοτόπουλο) περνάνε αυστηρό έλεγχο και ανταποκρίνονται στους κανονισμούς της ισχύουσας νομοθεσίας.

  • Ολιστική προσέγγιση

Η ολιστική προσέγγιση είναι μία από τις φιλοσοφικές προεκτάσεις της εταιρείας, επιλέγοντας πρώτες ύλες που προωθούν αυτόν τον τρόπο σκέψης, εξασφαλίζοντας ποιότητα γεύσης από τροφή εμπλουτισμένη σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία αλλά και ζωτικής σημασίας ουσίες που έχουν επιλεχθεί προσεκτικά και σχολαστικά.

Αποκτήστε τις σκυλοτροφές Belcando μέσα από το Pets & Friends! Εξερευνήστε παρακάτω μερικές από αυτές:

BELCANDO JUNIOR MAXI

Η καλύτερη ολιστική προσέγγιση στην ξηρά τροφή σκύλων, αποτελούμενη κυρίως από πουλερικά. Περιέχει πρωτεΐνες, ισορροπημένη ποσότητα λιπαρών και ασβέστιο. Είναι ιδιαίτερα εύπεπτη και χαρίζει μία αργή και σωστή ανάπτυξη στους μεγαλόσωμους σκύλους όλων των φυλών. Βρείτε την σε συσκευασία του 1kg, 5kg και 15kg, εδώ

BELCANDO PUPPY GRAVY

Μία σκυλοτροφή, προσαρμοσμένη σε κουτάβια και κατάλληλη ώστε να προσφέρει τα σωστά θεμέλια στην ανάπτυξη του σκύλου σας. Προμηθευτείτε την τώρα βλέποντας και την ποικιλία των συστατικών της.

Μέσα από το onlinepetshop, Pets & Friends οτιδήποτε παίρνετε, έρχεται στην πόρτα σας μέσα σε 24 ώρες. Δείτε την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και πραγματοποιήστε τις σκυλο-αγορές σας υπεύθυνα και εγγυημένα!