Tips για τη νέα μητέρα: Ολοκληρωμένη περιποίηση βρέφους με physiomer & mustela

Το μωρό σας είναι πολύ ευαίσθητο, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να το περιποιείστε με προϊόντα που δεν περιέχουν χημικά συστατικά και είναι κατάλληλα για βρέφη.

Τα brandsphysiomer και mustela, έχουν φροντίσει να παρέχουν μία ολοκληρωμένη φροντίδα στο μωρό, μετά από τον ύπνο, στο μπάνιο, μετά από το μπάνιο, ακόμα και όταν υπάρχουν ενδείξεις ρινικής αποσυμφόρησης.

Γνωρίστε λίγα από τα προϊόντα:

fhsiomer

Πρόκειται για ένα ρινικό spray από 100% θαλασσινό νερό, που αποσυμφορεί την μύτη, χαρίζοντας ξανά καθαρή αναπνοή. Οι περιπτώσεις αλλεργίας, ιγμορίτιδας και κρυολογήματος είναι οι συνθήκες που καταπολεμώνται σωστά και ολοκληρωμένα.

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο ενυδάτωσης του μωρού σας, ήδη από την πρώτη μέρα. Το shea butter και τα φυτικά έλαια αφήνουν την επιδερμίδα μεταξένια και απαλή.

Σύμφωνα με έρευνες, έχει προκύψει ότι το 97% των γυναικών είναι ικανοποιημένο από το προϊόν.

Τα μαντηλάκια καθαρισμού, είναι άλλο ένα σημαντικό προϊόν που η νέα μητέρα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για την αλλαγή της πάνας ή τον τοπικό και επιτόπου καθαρισμό του μωρού της. Μετά την χρήση τους, το βρεφικό δέρμα μένει ελαφρώς αρωματισμένο και απαλό.

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση σας μέσα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacyonair σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε συμφέρουσες τιμές. Η ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα και περιποίηση έχει όνομα λοιπόν, physiomer και mustela.