2+1 λόγοι για να στείλετε και να αγοράσετε λουλούδια

Τα λουλούδια είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, μπορούν να προκαλέσουν συναισθήματα και να φέρουν δύο ανθρώπους κοντά. Συνήθως οι άντρες στέλνοντας ένα μπουκέτο λουλούδια, δείχνουν τις προθέσεις τους στο αντίθετο φύλο. Μερικοί το θεωρούν ξεπερασμένο κόλπο, όμως οι γυναίκες δεν παύουν να δελεάζονται να αρέσκονται σε αυτήν την προσέγγιση.

 

Συνεχίστε να είστε ρομαντικοί παίρνοντας τους δρόμους και συγκεκριμένα τα ανθοπωλεία! Τα ανθοπωλεία eflowers στην Αθήνα, μας συμβουλεύουν για κάθε περίσταση

1. Στην επέτειο μαζί με το δώρο επιλέξτε κόκκινα τριαντάφυλλα

Είναι ο βασιλιάς των λουλουδιών! Τα κόκκινα τριαντάφυλλα μπορούν να υπάρξουν και μόνα τους σε ένα μπουκέτο, να συνδυαστούν με άλλα, να χωριστούν και τα πέταλά τους να πέσουν στο πάτωμα για ατμόσφαιρα. Όπως και να τα επιλέξετε, σίγουρα στην επέτειό σας πρέπει να δηλώνουν «παρών». Επιλέξτε την ποσότητα των τριανταφύλλων που χρειάζεστε εδώ

2. Επανασύνδεση με λευκές ορχιδέες

Θα τις βρείτε δίκλωνες σε κεραμικό γλαστράκι. Αν και θεωρούνται ιδανικό δώρο για όλες τις περιστάσεις, παρόλα αυτά είναι ότι πρέπει για έναν τσακωμό! Και φυσικά άσπρες για να δηλώνουν ειρήνη, γαλήνη και βελτίωση.

3. Αν μένετε μαζί και θέλετε κάτι θετικό

Πάρτε μία ελιά! Η ελιά είναι ένα αρχαίο φυτό που έχει μακραίωνη ιστορία, η οποία μπορεί να δώσει δυναμική στο σπίτι και στην ίδια την σχέση. Για να μπορείτε λοιπόν να αποκτήστε μία κάντε το online!