Αυτοκαθαριζόμενος καυστήρας Pellet κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Deal Fire

O όμιλος επιχειρήσεων DEAL GROUP δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, από το 1991. Η μακροχρόνια εξειδίκευση, στον εν λόγω τομέα, η εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα, η άρτια οργάνωση και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αλλά και η στρατηγική επέκτασης στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχουν καθιερώσει την DEAL, ως μια από τις πιο καινοτόμες, αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρίες στην αγορά.

Η εταιρεία DEAL FIRE θυγατρική της DEAL GROUP διαθέτει τον μόνο αυτοκαθαριζόμενο καυστήρα Pellet κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

deal fire

Ο State of the Art καυστήρας Pellet της DEAL είναι ανθεκτικός, καινοτόμος και αξιόπιστος, που προορίζεται για χρήση τόσο επαγγελματική, όσο και για οικιακή θέρμανση.

Είναι σχεδιασμένος με τη φιλοσοφία του “compact design”, κατασκευασμένος με υλικά υψηλών προδιαγραφών και τα κύρια μέρη του αποτελούνται εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Ο σχεδιασμός του προσφέρει μεγάλη ευκολία στις διαδικασίες συντήρησης.

Τα εξαρτήματα που διαθέτει είναι ανεγνωρισμένων και πιστοποιημένων κατασκευαστικών οίκων (Siemens, Amphenol, Linix, Rustburg, Autonic) και παρουσιάζει μεγάλη αξιοπιστία, καθώς και μεγάλη ασφάλεια με τα μεταλλικά βύσματα αεροπορικού τύπου που διαθέτει. Για αυτό το λόγο παρέχεται και με σημαντικό χρόνο εγγύησης.

Το σύστημα ανάφλεξης περιλαμβάνει αντίσταση κεραμικού τύπου (12000 C), με μεγάλη διάρκεια ζωής, σε σύγκριση με τις υπόλοιπους τύπους αντιστάσεων που κυκλοφορούν σε χαμηλότερους ποιοτικά καυστήρες.

Είναι αυτοκαθαριζόμενος και έχει σχεδιαστεί να μην επηρεάζεται ούτε από την ποιότητα και το μέγεθος του pellet, ούτε και από το μεγάλο χρόνο ασταμάτητης λειτουργίας.

Ο καθαρισμός του καυστήρα γίνεται με διαδικασία High Pressure Αir Burst (στιγμιαία εκτόνωση υψηλής πίεσης αέρα), η οποία είναι ενσωματωμένη στο σκελετό του καυστήρα.

Δεκάδες μικρές καινοτόμες ιδέες, ατέλειωτες ώρες δοκιμών και πειραμάτων, χωρίς να υπολογίζονταν το οικονομικό κόστος, έφεραν αυτό το απόλυτο αποτέλεσμα.

deal fire

Ο Λέβητας κεντρικής θέρμανσης Pellet είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια των ευρωπαϊκών κατασκευαστικών προτύπων, με τα καλύτερα υλικά, ώστε να έχει την μέγιστη θερμική απόδοση.

Ο χώρος θέρμανσης ύδατος έχει διαστάσεις 1,10μ χ 0,60 , περιλαμβάνει 16 σωληνώσεις διαμέτρου 60mm και θερμαίνει 70 Lt ύδατος. Είναιαυτοκαθαριζόμενος, ενώ στην κορυφή του έχει εγκατασταθεί και χειροκίνητη μέθοδο καθαρισμού των 16 σωληνώσεων.

Στην βάση του λέβητα διαθέτει ευρύχωρη λεκάνη, για την συγκέντρωση και την απομάκρυνση της τέφρας. Για την εγκατάσταση του καυστήρα pellet έχει προσαρμοσμένο ένα πανέξυπνο σύστημα προσθαφαίρεσης του, το οποίο διευκολύνει σημαντικά στην περιοδική συντήρησή του.

Εσωτερικά προστατεύεται από ενισχυμένα φύλλα πετροβάμβακα, ενώ το περίβλημα κάλυψης του λέβητα είναι από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμότητας για την συνεχή παρακολούθηση του χώρου καύσης.

deal fire

Η εταιρεία DEAL FIRE του Ομίλου DEAL GROUP, χρόνια στον χώρο της θέρμανσης, επιδιώκει και εξασφαλίζει, την παραγωγή, αποθήκευση και διάθεση αξιόπιστης οικολογικής καύσιμης ύλης PELLET, που προέρχεται από καθαρό ξύλο (Wood) 100%, και κατασκευάζεται στο πλαίσιο των αυστηρών κριτηρίων που καθορίζονται από τα διεθνή πρότυπα ΕΝ 14961-2/DIN 51731, CLASS A' σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η εταιρεία DEAL FIRE, σε συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα και φερέγγυα εργοστάσια παραγωγής pellet, και τηρώντας επακριβώς τις προδιαγραφές των διεθνών και ευρωπαϊκών προτύπων κατασκευάζει το δικό της pellet, το οποίο διαθέτει στην αγορά προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των πελατών της, για μία καθαρή και οικονομική θέρμανση.

Το Pellet DEAL είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται 100% από φυσική ξυλεία, δεν διαθέτει χημικά πρόσθετα και άλλες συγκολλητικές ουσίες, είναι πιστοποιημένο, έχει σταθερή καύση με μεγάλη θερμογόνο ισχύ, χαμηλή υγρασία και αφήνει τα λιγότερα υπολείμματα στάχτης.

deal fire

Το Pellet DEAL διατίθεται σε απεριόριστες ποσότητες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χονδρικής ή λιανικής, σε σακούλες των 15 Kgr για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και σε συσκευασία BIG BAG του 1 τόνου, κυρίως για επαγγελματική χρήση.

• Άμεση εξυπηρέτηση
• Μεγάλη διαθεσιμότητα
• Υψηλή αξιοπιστία
• Εγγύηση

 

Η εταιρεία DEAL FIRE, διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αερόθερμων σομπών pellet οι οποίες καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών της. Οι αερόθερμες σόμπες pellet συνδυάζουν την παραδοσιακή και οικονομική καύση βιοκαυσίμου με την ασφάλεια του σήμερα. Συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα που αφορούν την ύπαρξη φωτιάς στο χώρο, μαζί με την μέγιστη εκμετάλλευση της θερμικής ισχύος του pellet. Έχουν όμορφη σχεδίαση με ελληνικό μενού χειρισμού, ώστε να είναι εύχρηστο από τον καθένα. Υπάρχει δυνατότητα τηλεχειρισμού και χρονοπρογραμματισμού. Με μια ολιγόλεπτη ενασχόληση καθημερινώς θα έχετε τον οικονομικότερο και ασφαλέστερο τρόπο θέρμανσης του χώρου σας. Στα μοντέλα που παρουσιάζονται παρακάτω αναφέρονται όλα τα επί μέρους χαρακτηριστικά τους.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση, την συντήρηση και τον καθαρισμό των σομπών Pellet.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2331077000, 2331041000. 

ΔΕΛΑΒΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Μέση Ημαθίας
Τ. 2331077000, 2331041000
www.dealfire.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dealsolar.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.