Το κομμωτήριο Dimos Hair Expert συμμετείχε σε event κομμωτικής στην Νάουσα

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, τρεις καταξιωμένοι κομμωτές (Ίντος Δήμος, Άλεξ Γεωργακόπουλοςκαι Φόρις Θεοδοσιάδης) παρουσίασαν ένα πανέμορφο θέαμα κομμωτικής, σε πάνω από 200 προσκεκλημένους που κατέκλυσαν το χώρο του Hotel Dellagio στην Νάουσα.

Εκεί παρουσίασαν κουρέματα της παλιάς σχολής old-school και τα στολίσανε με μοντέρνα και περίτεχνα hair tattoo αποσπώντας καθ’ όλη την διάρκεια του event, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γέμισε από τους ήχους και τις μουσικές επιλογές του μοναδικού Dj MATOPOULOU που έδωσαν άλλη πνοή στην παρουσίαση.

Οι παρευρισκόμενοι εκτός από τα δώρα που τους προσφέρθηκαν, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα της Φάρμας Μπαντή.

Ο υπεύθυνος του κομμωτηρίου DIMOS HAIR EXPERT, Δήμος Ίντος αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Άλεξ Γεωργακόπουλο και Φόρη Θεοδοσιάδη που δέχτηκαν την πρόσκληση μου και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το υπέροχο event και μας χάρισαν απλόχερα το ταλέντο τους. Επίσης τους ιδιοκτήτες του hotel Dellagio για την παραχώρηση του χώρου καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Φάρμα Μπαντή για τους λαχταριστούς μεζέδες, την εταιρεία Vitallitys του κ. Γ Μπαχατούρη για τον εξοπλισμό και τα δώρα που προσέφερε στους καλεσμένους μας, καθώς και στα μοντέλα. Και τέλος τον υπέροχο κόσμο που πλημμύρισε τον χώρο του ξενοδοχείου με την παρουσία του».