Υλικά κατασκευών για πρωτότυπες δημιουργίες από το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από οδηγούς για την δημιουργία κατασκευών με τη χρήση πολύχρωμων χαρτιών ή ανακυκλωμένων υλικών. Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα ξετρελαθούν καθώς ο κάθε οδηγός περιέχει εποχικά σχέδια, για την διακόσμηση του δωματίου τους.

Επιπλέον, στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ θα βρείτε όμορφα και χρωματιστά αξεσουάρ για να στολίσετε τις χειροτεχνίες σας. Στρας, χάντρες, ξύλινα, φτερά, φούντες, υφασμάτινα κι ένα σωρό άλλα αξεσουάρ που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Έχετε ακούσει για τον νέο πηλό της Das Idea Mix;

Ο πηλός Das Idea Mix είναι διαθέσιμος σε 6 χρώματα, που μπορείτε να τα συνδυάσετε και μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση διάφορων ειδών από μάρμαρα που υπάρχουν στην φύση. Κατάλληλα να συνδυαστούν με τον πηλό DAS λευκό ή και καφέ για να δημιουργήσετε ένα φυσικό "εφέ" μαρμάρου με ένα χρώμα ή και με δύο χρώματα ακόμα ανάλογα από τα πόσα χρώματα DAS Idea Mix χρησιμοποιήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κατάστημα Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Τρεμπεσίνας 12, Βέροια, Τηλ. 2331024672, www.pliroforiodotis.gr/iliotropio)