Ταπετσαρίες, υφάσματα, κουρτίνες και στοράκια σε ποικιλία σχεδίων στο [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα (φωτογραφίες)

Στο κατάστημα [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε ταπετσαρίες, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και στοράκια σε πολύ προσιτές τιμές.

Το κατάστημα [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα συνεργάζεται με τους πιο γνωστούς οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, ενώ όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια.

Η υπεύθυνη του καταστήματος, Νανά Μπίκα θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης, για να μεταμορφώσετε την κατοικία ή τον εργασιακό σας χώρο. Οι ανεξάντλητες χρωματικές επιλογές στις κουρτίνες και τα υφάσματα επιπλώσεων, ραμμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα ανανεώσουν το στυλ, ενώ οι παραγγελίες γίνονται στα δικά σας μέτρα.

Οι φωτορεαλιστικές ταπετσαρίες, με φυσικά υλικά, ξύλο, πέτρα, ψάθα κ.α. είναι εξαιρετική ιδέα για τη διακόσμηση του τοίχου, προσθέτοντας μια κομψή πινελιά στο ντεκόρ του χώρου. 

Επιπλέον, κρατήστε τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά, με τα στοράκια σκίασης, σε ξύλο ή ύφασμα.

Το Magic Light είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν σκίασης, μέσω του οποίου μπορείτε να επιτύχετε διαφάνεια ή σκίαση, ανάλογα με τη θέση που επιλέγετε στο χειρισμό του. Τα τμήματα διαφανούς και αδιαφανούς υφάσματος, επιτυγχάνουν αυτό το εφέ, που θυμίζει οριζόντια περσίδα, ενώ ουσιαστικά είναι ένα ‘διπλό’ ρόλερ.

Δυνατότητα ασύρματης ή ενσύρματης ηλεκτροκίνησης.

[LAB.]+ │ Νανά Μπίκα
+Υφάσματα +Ταπετσαρίες +Φωτισμός
28ης Οκτωβρίου 21, Βέροια
Τ: 2331070111
Κ: 6972232839
www.constantinosbikas.gr