Τα νέα των ελαστικών: Εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης με ελαστικά Goodyear Vector 4Seasons

Νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών, Goodyear Vector 4Seasons, με την καινοτόμο τεχνολογία SmartTred για εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης, όλο το χρόνο, χωρίς αλλαγή ελαστικών.

5 λόγοι για να αγοράσετε Goodyear Vector 4Seasons:

  • Άψογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου
  • Κράτημα σε όλες τις συνθήκες του δρόμου (βρεγμένους και στεγνούς δρόμους)
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Ήσυχη και άνετη οδήγηση
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Άψογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Απολαύστε απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με ένα ελαστικό που αντιμετωπίζει όλους τους τύπους καιρού. Η Τεχνολογία Weather Reactive της Goodyear βοηθάει το Vector 4Seasons να προσαρμόζεται στις εποχιακές αλλαγές. Ο μοναδικός σχεδιασμός του SmartTRED διαθέτει συγκεκριμένες ζώνες πέλματος που προσαρμόζονται στις συνθήκες του δρόμου.

Κράτημα σε όλες τις συνθήκες του δρόμου

Διατηρήστε την πρόσφυσή σας με μια σύνθεση παντός καιρού που αποδίδει σε θερινές και χειμερινές θερμοκρασίες. Διαθέτοντας τρισδιάστατα κυματοειδή τακούνια υψηλής πυκνότητας, το Vector 4Seasons παρέχει καλύτερο κράτημα στον πάγο και το χιόνι σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Το ελαστικό είναι πιστοποιημένο με το σύμβολο της νιφάδας χιονιού, που σημαίνει ότι πληροί τα επίσημα πρότυπα των ειδικών χειμερινών ελαστικών.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Διανύστε μεγαλύτερη απόσταση με λιγότερο καύσιμο με ένα ελαστικό που κυλάει πιο εύκολα. Το Vector 4Seasons σας παρέχει επίσης μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση χάρη στη σύνθεση παντός καιρού και στο πιο επίπεδο περίγραμμα που κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα.

Καλύτερος έλεγχος σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.

Κρατήστε τον έλεγχο σε βροχή και χιόνι. Το Vector 4Seasons παρέχει καλύτερη αντίσταση στην υδρολίσθηση σε βρεγμένους δρόμους και 13% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στον πάγο. Αξιόπιστος χειρισμός σε στεγνό δρόμο με σκληρά μπλοκ πέλματος που παρέχουν έξτρα σταθερότητα όταν οδηγείτε και όταν στρίβετε.

Το υψηλού επιδόσεων ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα Ελαστικών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, σε όλες τις διαστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
Θεσσαλονίκης 70-74, Βέροια
Τηλ. 23310 73483
www.tsakiridis-tires.gr