Λέβητες φυσικού αερίου – συμπύκνωσης: Η μοναδική συμφέρουσα λύση για το σπίτι σας

Οι λέβητες που λειτουργούν με φυσικό αέριο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους θέρμανσης κάθε χώρου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, οι λέβητες συμπύκνωσης κερδίζουν ολοένα περισσότερο έδαφος, αφήνοντας πίσω τους συμβατικούς λέβητες.

Οι λέβητες φυσικού αερίου και συμπύκνωσης σε σχέση με τους συμβατικούς εκμεταλλεύονται τη λανθάνουσα θερμότητα των ατμών και δεν αφήνουν καθόλου τη ζεστασιά να φύγει από τον χώρο. Εκτός αυτού τα αέρια καύσιμα έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε υδρογόνο και δεν περιέχουν καθόλου θείο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παρέχουν μέχρι και 15% περισσότερη απόδοση ενάντια στους συμβατικούς λέβητες. Σημαντικά πλεονεκτήματα επίσης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και θερμότητας που φτάνει μέχρι το 50%, το μοντέλο της τέλειας καύσης, η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η ελαχιστοποίηση των παραγόμενων ρύπων από την καύση τους.

Τρόπος λειτουργίας

Οι λέβητες συμπύκνωσης και οι λέβητες φυσικού αερίου για τη λειτουργία τους χρησιμοποιούν έναν εναλλάκτη θερμότητας. Ενώ οι ατμοί υγροποιούνται προσφέρουν επιπλέον ενέργεια και αποτελεσματικότητα στην όλη διαδικασία, εκμεταλλευόμενοι μέχρι και το 80% της θερμότητας από τους ατμούς που έχουν υγροποιηθεί.

Σπίτι και λέβητες πάνε μαζί!

Οι λέβητες συμπύκνωσης μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, ενώ παράλληλα το εξωτερικό τους περίβλημα έχει μοντέρνο design και ταιριάζει με όλους τους χώρους. Εκτός από την αισθητική τους, η απόδοσή τους είναι κορυφαία, ενώ για τις ανάγκες του νοικοκυριού εξασφαλίζουν ζεστό νερό χρήσης 24 ώρες το 24ωρο.

Γιατί αξίζει η Baxi

Οι λέβητες φυσικού αερίου από την Baxi παρέχονται σε μία μεγάλη ποικιλία και προνομιακές τιμές. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θέρμανσης, προσφέροντας:

  • Άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε ανάγκη όλων των ξεχωριστών πελατών

  • Ευελιξία με εξειδικευμένους μηχανικούς που ασχολούνται αποκλειστικά με την έρευνα και την ανάπτυξη

  • Χαμηλές τιμές, ακολουθώντας μάλιστα όλους τους κανόνες ασφαλείας

  • Εξοικονόμηση ενέργειας και σεβασμός προς το περιβάλλον από όλους τους λέβητες συμπύκνωσης.