Best Barber of the Year, ο Ημαθιώτης Δήμος Ίντος (φωτογραφίες)

Τεράστια επιτυχία για το Ημαθιώτη Δήμο Ίντο στον μεγάλο πανελλήνιο διαγωνισμό κομματικής που πραγματοποιήθηκε 11-13 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Αθήνας.

Το τριήμερο αυτό, υπό την αιγίδα της HairProf, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επαγγελματική έκθεση που περιλάμβανε προϊόντα μεγάλων εταιρειών που δρουν στο χώρο της κομμωτικής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τρεις μεγάλοι διαγωνισμοί. Το 2o Greek Barber Festival (για μπαρμπέρηδες), το Greek Hairdressing Awards (γυναικείος διαγωνισμός κομμωτικής) και Student Hairdressing Awards (για μαθητές σχολών της Ελλάδας και της Κύπρου). Την φετινή χρονιά το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν μεγάλα show κομμωτικής όπως αυτό των Toni and hit, πλήθος σεμιναρίων από καταξιωμένους ξένους και Έλληνες κομμωτές και μπαρμπέρηδες.

«Ο δικός μας» Ίντος Δήμος από τον Κοπανό Ναούσης σάρωσε τα βραβεία και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο διαγωνισμό κουρέματος, με πάνω από 180 συμμετοχές, βγήκε πρώτος στο καλύτερο πορτρέτο και freestyle, ενώ αθροίζοντας τις βαθμολογίες από όλα τα θέματα ανακηρύχτηκε BEST BARBER OF THE YEAR 2O17! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πήγε περίφημα και στο γυναικείο διαγωνισμό με θέμα το βραδινό και νυφικό χτένισμα, που λίγο έλλειψε να διακριθεί κι εκεί, καθώς βγήκε τέταρτος.

Ακολούθησε μια φαντασμαγορική απονομή βραβείων.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

{jlex}flickr:72157681410359726{/jlex}