Το κυλικείο του Χώρου Τεχνών Βέροιας ανέλαβε ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός», στα πλαίσια της κοινωνικό-οικονομικής ενσωμάτωσης και επαγγελματικής ένταξης των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ανέλαβε τη λειτουργία του κυλικείου του Χώρου Τεχνών Βέροιας και σύντομα μετά από ανακαίνιση το κυλικείο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

{jlex}flickr:72157682136606275{/jlex}

Η ομάδα του Κοι.Σ.Π.Ε., την Κυριακή 2 Απριλίου, προσέφερε γλυκίσματα και λικέρ στους επισκέπτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ακόμη κι από την Νάουσα.Εκπροσωπώντας τον Δήμο Νάουσας η Μαρία Χατζηκυριάκου, Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Νάουσας στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και η Στέλλα Αραμπατζή, Μικροβιολόγος, Εκπρόσωπος του Δ. Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιειών Πόλεων, Πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας, ευχήθηκαν στον Πρόεδρο του Κοι.Σ.Π.Ε. «Καλές Δουλειές» και συζήτησαν για μελλοντικές δράσεις ενημέρωσης στη Νάουσα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός», Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής Ηλίας Γραμματικόπουλος, και ο Διευθυντής της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, Γιάννης Καμπούρης: