Στεγανοποιήσεις & εξωτερική θερμομόνωση – Πλεονεκτήματα και οφέλη!

Η καλύτερη θερμομόνωση για το σπίτι σας είναι αυτή για την οποία θα εξοικονομήσετε τα λιγότερα χρήματα αλλά και η ζέστη θα είναι παρούσα στον εσωτερικό χώρο, χωρίς αποκλίσεις. Δείτε παρακάτω μερικά από τα κύρια οφέλη στην εξωτερική θερμομόνωση και στεγανοποίηση.

Στεγανοποιήσεις και αποφυγή προβλημάτων

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την υγρασία; Το κλίμα στην Ελλάδα είναι σχετικά υγρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει αρνητικά όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές. Μέσα στο σπίτι τα σημεία εκείνα που μπορεί να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό είναι κυρίως τα ταβάνια και αυτά που βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους της πολυκατοικίας.

Έπειτα έχουν σειρά οι εξωτερικοί τοίχοι, οι περιοχές των υπογείων και εκείνα της πιλοτής. Οι επιφάνειες λοιπόν που έχουν άμεση επαφή με όλα τις φυσικές συνθήκες παρουσιάζουν πιο συχνά συνθήκες υγρασίας και κατ’ επέκταση μούχλας.

Για τη δραστική αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων λοιπόν, πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες. Μία από αυτές είναι οι στεγανοποιήσεις οι οποίες προσφέρουν τη στρώση όλων των υλικών, τα οποία μπορούν να απομονώσουν την εξωτερική υγρασία.

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά υλικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε στεγανοποίηση. Κάθε ειδικό συνεργείο μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή και να έρθει στον χώρο σας για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Αν ένα υλικό είναι φθηνό σε γενικές γραμμές δεν στρώνει και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ότι στην αρχή. Για τις στεγανοποιήσεις λοιπόν επιλέξτε Monotech!

Εξωτερική θερμομόνωση, η διαδεδομένη λύση στην κτηριακή μόνωση

Πρόκειται για την κάλυψη όλων των εξωτερικών τοίχων του κτηρίου με θερμομονωτικό υλικό. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

  • Εξοικονόμηση χρημάτων

  • Εξωτερική ανακαίνιση

  • Προστασία από τις μεταβολές της θερμοκρασίας

Τα συστήματα που συνήθως επιλέγονται είναι η διογκωμένη πολυστερίνη και οι πλάκες πετροβάμβακα.

Συνεργαστείτε τώρα με τη Monoτech , την καλύτερη εταιρεία στον χώρο!