Συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού από την NOVART VERIA

Η εταιρεία NOVART VERIA Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ - Β. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Ο.Ε. που λειτουργεί στην πόλη της Βέροιας από το 1998, αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού.

Οι αντλίες θερμότητας NUOS της ARISTON ζεσταίνουν το νερό χρησιμοποιώντας τον αέρα και προσφέρουν άνεση προστατεύοντας το περιβάλλον.

Οι αντλίες θερμότητας NUOS είναι αποδοτικές και ικανές να θερμάνουν μεγάλες ποσότητες νερού με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος καθώς απορροφούν θερμότητα απευθείας από τον αέρα του περιβάλλοντος.

Η σειρά αντλιών θερμότητας NUOS διαθέτει εκδόσεις μονομπλόκ και σπλιτ (με εξωτερική μονάδα), και μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στον τοίχο όσο και στο δάπεδο με χωρητικότητα από 80 έως και 300 λίτρα. Στις νέες εγκαταστάσεις η σειρά NUOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπληρώσει το ηλιόθερμο ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η NUOS χρησιμοποιεί ένα θερμοδυναμικό κύκλο για να θερμάνει το νερό μέσα στην αποθήκη μέσω του αέρα που αναρροφάται από το θερμικό γκρουπ, αντιστρέφοντας την φυσική ροή της θερμότητας. Το ψυκτικό υγρό που χρησιμοποιείται είναι το R134A, το οποίο έχει ένα ODP (Ικανότητα Ελάττωσης Όζοντος) ίσο με 0: αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως αβλαβές για τις στιβάδες του όζοντος. Μέσω αλλαγών της κατάστασής του, των κύκλων συμπίεσης και εκτόνωσης, το ψυκτικό υγρό τραβά την θερμότητα του αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία και την δίνει στο οικιακό νερό σε μια υψηλότερη θερμοκρασία, ακόμα και αν η τελευταία έχει υψηλότερη θερμοκρασία από την προηγούμενη. Αυτός είναι ο αντίστροφος μηχανισμός από αυτόν που χρησιμοποιείται στα ψυγεία. Η ηλεκτρική κατανάλωση του προϊόντος είναι μόνο η απαραίτητη για τη λειτουργία του ανεμιστήρα (που συλλαμβάνει τον αέρα) και του συμπιεστή (που επιτρέπει την κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού στο κύκλωμα).

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η μεγαλύτερη καινοτομία συνήθως κρύβεται σε αυτά που μας περιβάλλουν καθημερινά. Ο αέρας, για παράδειγμα, είναι πλούσιος σε θερμότητα, μια δωρεάν και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που έρχεται απευθείας από τον ήλιο. Η NUOS καταφέρνει να αποσπά αυτή την καθαρή ενέργεια από τον αέρα και να την χρησιμοποιεί για να θερμάνει νερό. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η ηλεκτρική κατανάλωση και η άνεσή σας είναι εγγυημένη ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε το περιβάλλον.

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ: ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 

NOVART VERIA
Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ – Β. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Ο.Ε.
Υδραυλικά – Θέρμανση – Κλιματισμός – Ηλιακά
Ισοκράτη 10, Βέροια
Τηλ. 23312072619