Ηλιακά Συστήματα KYRIAZIS: Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Αισθητική

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΒΕΕ έχει σχεδιάσει και δηµιουργήσει το νέο Θερµοσιφωνικό Ηλιακό Σύστηµα KYRIAZIS εξασφαλίζοντας µεγάλη απόδοση και µεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο νέος ηλιακος επιλεκτικός συλλεκτης τιτανίου- µε συγκόλληση LASER – επιτυγχάνει τη µέγιστη απόδος και προσφέρει συνεχεια ζεστό νερό ακόµη και µε ελάχιστη ηλιοφάνεια και συννεφιασµένο καιρό. Η πλεον συγχρονη τεχνολογία σε συνδυασµό µε α’ ποιότητας πρώτες ύλες εγγυώνται άριστη λειτουργία για µια ζωή! 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Οικονοµία – αισθητική – απόδοση – αυτονοµία

Με τη χρήση βεβιασµένης ηλιακής κυκλοφορίας επιτυγχάνετε εξοικονόµηση ενέργειας 70%-100%, καθώς ο χρόνος λειτουργίας του boiler ή του θερµαντικού στοιχείου µειώνεται αναλόγως της ηλιοφάνειας κάθε περιοχής και το µέγεθος του συστήµατος ενώ ταυτόχρονα µειώνονται οι εκποµπές του διοξειδίου του άνθρακα. Τα κεντρικά ηλιακά συστήµατα φτιάχνονται από άριστα υλικά σύµφωνα µε διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Τα συστήµατα αυτά έχουν µεγάλη απόδοση και µπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα είτε σε παραδοσιακές είτε σε µοντέρνες αρχιτεκτονικές δοµές παρέχοντας δωρεάν ζεστό νερό για σχεδόν όλο το χρόνο σε συνδυασµο µε άλλες πηγες ενεργειας. Ακόµη και σε περιοχές µε χαµηλή ηλιοφάνεια επιτυγχάνουν προθέρµανση του νερού, το οποίο συµβάλλει δραστικά στη µειωµένη κατανάλωση συµβατικής ενέργειας.

Δωρεάν ζεστό νερό για πάντα...

KYRIAZIS SA
Άραχος Ημαθίας
Τ. 23330 64330