Stalida: 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από την παραγωγή απευθείας στο τραπέζι σας

Η Stalida είναι ένα νέο "οικογενειακό" προϊόν με μοναδική γεύση και υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στο Νομό Ημαθίας από την οικογένεια Νταμπώση και ήρθε για να κάνει το μεσημεριανό σας τραπέζι πιο υγιεινό και γευστικό. Η παραγωγή ξεκινάει από ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας Νταμπώση και η διαδικασία μέχρι την τυποποίηση πραγματοποιείται στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της οικογένειας, στην Κουλούρα.

Το ελαιοτριβείο Νταμπώση εγγυάται την ποιότητα και γευστικότητα του ελαιόλαδου Stalida, καθώς όλη η διαδικασία γίνετε με πολύ φροντίδα αλλά και ελέγχους ποιότητας με σκοπό και στόχο να έχετε κι εσείς στο τραπέζι σας ένα προϊόν που θα νοστιμεύει το φαγητό και τη σαλάτα σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε αλλά και να δοκιμάσετε εκείνη τη στιγμή το ελαιόλαδο Stalida, στο ελαιοτριβείο Νταμπώση, στην Κουλούρα, ή να το παρηγγείλετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας και να το παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής (για την πόλη της Βέροιας).

Για να μάθετε περισσότερα για το ελαιόλαδο Stalida επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.stalida.gr

Info:

Νταμπώσης Ιωάννης
Κουλούρα Ημαθίας
Τηλ.: 23310 97648
Κιν.: 697 269 1743
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.