Θερμομόνωση ταράτσας - Θερμοπρόσοψη κτηρίου: Άμεση εξοικονόμηση χρημάτων

Για να κατανοήσετε πόσο σημαντική είναι η θερμομόνωση ταράτσας και η θερμοπρόσοψη κτηρίου, αρκεί να μάθετε ότι σύμφωνα με έρευνες, οι καταναλωτές που τελικά προχώρησαν σε θερμοπρόσοψη κατάφεραν να εξοικονομήσουν πάνω από 4 λίτρα πετρελαίου ανά τετραγωνικό μέτρο, κερδίζοντας σε οικονομικό όφελος!

Εκτός από αυτό, τα οφέλη της θερμομόνωσης ταράτσας και θερμοπρόσοψης είναι πολλά και εστιάζουν στην:

  • καλύτερη διαμόρφωση ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι
  • μείωση του κόστους θέρμανσης
  • αποφυγή υγρασίας
  • εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων
  • συνολική εξωτερική ανακαίνιση του κτηρίου
  • διατήρηση ωφέλιμων τετραγωνικών

Στάδια κατασκευής για τη θερμομόνωση ταράτσας

Για αρχή προετοιμάζεται η επιφάνεια και καθαρίζεται ώστε να μπορεί να δεχτεί όλα τα υλικά. Τοποθετούνται υλικά πολύ ανθεκτικά στην συμπίεση και δημιουργούνται οι απαραίτητες ρύσεις. Στην συνέχεια το προσωπικό προχωράει στην στεγανοποίηση με επάλειψη της επιφάνειας και επικόλληση ασφαλτικής μεμβράνης. Πάρτε προσφορά από την Monotech για θερμομόνωση ταράτσας, ύστερα από δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Θερμοπρόσοψη

Η θερμοπρόσοψη με απλά λόγια είναι μία επένδυση που προστατεύει το κτήριό σας απ’ όλες τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα αναβαθμίζει την συνολική αξία του κτηρίου.

Η θερμοπρόσοψη είναι κατάλληλη τόσο για καινούργια όσο και για παλιά κτήρια. Βασικό της πλεονέκτημα είναι η απομάκρυνση υγρασίας και μούχλας, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι θερμογέφυρες και η θερμοκρασία να είναι η ιδανική, ανάλογα με το εξωτερικό κλίμα.

Γιατί να επιλέξετε την Monotech για όλες τις διαδικασίες μόνωσης;

H εταιρεία Monotech εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο και εξειδικεύεται σε θερμομόνωση ταράτσας και θερμοπρόσοψη κτηρίου σε πολύ ανταγωνιστικά κόστη και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σε οικίες, ταράτσες, πολυκατοικίες και βιομηχανικά κτήρια με την χρήση των καλύτερων υλικών.

Το ειδικό προσωπικό της εταιρείας σας προσφέρει έγγραφη άδεια εγγύησης και οικονομική προσφορά για να γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή. Τέλος η εταιρεία συμμετέχει στα προγράμματα επιδότησης Εξοικονομώ κατ' Οίκον, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε πελάτη να δημιουργήσει με πολύ μικρό budget σχεδόν ό,τι επιθυμεί.

Μπείτε στην Monotech και ανακαλύψτε μονώσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη εδώ.