Βέροια: Επίδειξη μηχανημάτων Husqvarna και Oregon στο κατάστημα Εμμανουηλίδης Νικόλαος

Η Husqvarna και η Oregon σε συνεργασία με το επιλεγμένο κατάστημα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ οργανώνουν επίδειξη μηχανημάτων Husqvarna και Oregon στην Βέροια, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. 

Έμπειροι τεχνικοί θα παρουσιάσουν την γκάμα των μηχανημάτων

- Husqvarna για τον αγρό, τον κήπο και το δάσος

- Oregon για τον κήπο, αναλώσιμα θαμνοκοπτικού, λιπαντικά, αλυσίδες και λάμες

και θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στη χρήση τους.

Για πρώτη φορά θα γίνει παρουσίαση των νέων Πλυστικών Μηχανημάτων Υψηλής Πίεσης της Husqvarna. Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά Automower® αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα για ακόμα μία φορά, καθώς κουρεύουν κάθε χλοοτάπητα αυτόματα και αθόρυβα, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή περιποίηση στον χλοοτάπητα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον ιδιοκτήτη.



Ακόμα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τη Νέα Σειρά Μηχανημάτων Μπαταρίας της Husqvarna. Τα Μηχανήματα Μπαταρίας Husqvarna προσφέρουν υψηλή απόδοση, σημαντικά χαμηλότερο θόρυβο, λιγότερους κραδασμούς, ελάχιστη συντήρηση και μηδενικές άμεσες εκπομπές ρύπων.

Επίσης την ίδια ημέρα θα ισχύουν ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα μηχανήματα και αναλώσιμα, -10% έκπτωση σε προϊόντα της Gardena, ενώ όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα αλυσοπρίονο Husqvarna 236’, νέας γενιάς, αξίας 275€.

Ωράριο: 11:30-20:00

Εμμανουηλίδης Νικόλαος
Κεντρικής 185, Βέροια
Τηλ. 2331063734