Νέα γενιά οικιακών κλιματιστικών GREE από την NOVART VERIA

Η εταιρεία NOVART VERIA Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ - Β. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Ο.Ε. που δραστηριοποιείτε στην πόλη της Βέροιας από το 1998, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης – ψύξης και συστήματος παροχής ζεστού νερού.

U-CROWN

SUPER DC Inverter

Ecodesign

 

WiFi

Η Gree, γνωστή για την αξεπέραστη τεχνογνωσία της στον τομέα της τεχνολογία, δίνει μεγάλη έμφαση στον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών. Η σειρά κλιματιστικών U-CROWN διαθέτει δυνατότητα λειτουργίας μέσω WiFi, που επιτρέπει τον έλεγχο της μονάδας κυριολεκτικά από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο υπάρχει σύνδεση internet.

Νέα δεδομένα στα υψηλά επίπεδα άνεση και αισθητικής

Επιπλέον άνεση μέσω της νέας αυτόματης τριπλής περσίδας κατανομής αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις, ανεμιστήρα Inverter με επτά ταχύτητες και της χαμηλής στάθμης θορύβου έως 19dB, όπως και της ειδικής προγραμματιζόμενης λειτουργίας ύπνου σε διάφορες καμπύλες θερμοκρασίας.

10 χρόνια εγγύηση

Δείτε τα χαρακτηριστικά του στην εικόνα:

 

LOMO

DC Inverter

Ecodesign

Νέα επίπεδα υγιεινής του αέρα

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της Gree. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

Υψηλή αισθητική

Με χαρακτηριστικές καμπύλες σχεδιασμού και κρυφή οθόνη Led, προσφέρει μια ευδιάθετη νότα στην καθημερινότητα.

10 χρόνια εγγύηση

Δείτε τα χαρακτηριστικά του στην εικόνα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ - Β. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Ο.Ε.
Υδραυλικά • Θέρμανση • Κλιματισμός • Ηλιακά
Ισοκράτη 10, Βέροια
Τηλ.: 23310 72619