Καλοκαιρινές βουτιές συντροφιά με λογοτεχνικά βιβλία και βιβλία δραστηριοτήτων από το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (φωτογραφίες)

Καλοκαιρινές διακοπές και βιβλίο πάνε μαζί.

Οργανώνστε τις λεπτομέρειες των διακοπών σας και πριν κλείσετε την βαλίτσα προμηθευτείτε τις νέες κυκλοφορίες λογοτεχνικών βιβλίων ελλήνων ή ξένων συγγραφέων από το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ. Και φυσικά μην ξεχάσετε τα παιδιά, αφού μπορούν να περάσουν διασκεδαστικές ώρες με τα βιβλία δραστηριοτήτων, που απευθείνονται σε όλες τις ηλικίες.

Επίσης στο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ θα βρείτε τσάντες και πορτοφόλια σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, περιοδικά για την γεωργία, την μελισσοκομία, το αμπέλι και το κρασί, την τροφή κ.α., κορνίζες, άλμπουμ γάμου και παιδικά, σετ στυλό, μπρελόκ, γραφική ύλη, είδη δώρων κ.α.

Εν τω μεταξύ, μπορεί να σχολεία να έκλεισαν πριν μερικές ημέρες, όμως οι νέες σχολικές τσάντες για τη νέα σχολική χρονιά μόλις έφτασαν. Για ακόμη μία χρονιά, το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ διαθέτει όλα τα νέα σχέδια των εταιριών Polo, Deck9, Santoro London, Kimmidoll, Anekke, City κ.α.

Σύντομα θα αναρτηθούν οι νέες συλλογές τσαντών. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
Τρεμπεσίνας 12, Βέροια
Τηλ. 2331024672