‘ΟΙΚΙΑ’: Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

 

Στο κατάστημα «Οικία», θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα οικιακού εξοπλισμού και πολλά άλλα είδη σε μεγάλη ποικιλία, ασύγκριτη ποιότητα και απίστευτες τιμές.

Στο κατάστημα «Οικία» θα βρείτε εξοπλισμό για την κουζίνα σας, σε εργονομικά σχέδια και πολλά χρώματα που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και χαρούμενη. Η γκάμα ανανεώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια του έτους ανάλογα και την εποχή.

Επιπλέον, το κατάστημα «Οικία» είναι εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των πιο γνωστών ιταλικών και διεθνών οίκων, όπως Argenesi, IVV, Blumarine, Casharel, Valentino, Philippi, GB, Vercace, Hermes και πολλών άλλων.

Ένας από τους κυριότερους στόχους του είναι να συνεχίσει να προσφέρει μοντέρνα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες του, από βάζα μέχρι πιατέλες, από αντικείμενα για το κέντρο του τραπεζιού μέχρι δίσκους σερβιρίσματος, από μαχαιροπήρουνα έως σκεύη μαγειρικής, από μπομπονιέρες κουμπάρου έως διάφορα είδη δώρων…

Προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα «Οικία»:

Κρυστάλλινα Είδη, Σερβίτσια, Μαχαιροπήρουνα, Ποτήρια, Διακοσμητικά Αντικείμενα, Σκεύη Μαγειρικής, Πιατέλες, Αξεσουάρ Κουζίνας, Κηροπήγια, Μικροέπιπλα, Ασημένιες Εικόνες, Μπομπονιέρες Κουμπάρου κ.α.

Στο κατάστημα «Οικία» μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ, με μοναδικά κομμάτια, ιδανικά για το νέο σας σπιτικό.

 
ΟΙΚΙΑ │ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ
Κεντρικής 52, Βέροια
Τηλ. 2331022882