Τα απαραίτητα εργαλεία κήπου που πρέπει να έχετε στην αποθήκη

ergaleia kipou

Η κηπουρική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ασχολίες που επιλέγουν να δραστηριοποιούνται άντρες, γυναίκες ακόμα και παιδιά! Ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι ένας καταπράσινος κήπος με φυτά, δέντρα, λουλούδια τότε η κούραση και οι ώρες εργασίας δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Μάθετε πως θα ενισχύσετε τη εργαλειοθήκη σας, με τα πιο αξιόπιστα εργαλεία κήπου, τα οποία θα σας αποδεσμεύσουν από τις παραπάνω ώρες εργασίας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ομορφύνετε και να διαμορφώσετε τον κήπο σας με εγγυημένα αποτελέσματα, με βασικό πλεονέκτημα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το online κατάστημα KOURETAS σας λύνει τα χέρια στις κηπουρικές σας εργασίες!

ΚΛΑΔΕΜΑ

Μία από τις βασικότερες εργασίες, οι οποίες βοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και σωστά. Το κλαδευτήρι είναι το βασικότερο εργαλείο. Φροντίστε να είναι στιβαρό με πολλαπλές λεπίδες κοπής, έτσι ώστε ακόμα και οι αρχάριοι κηπουροί να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Δείτε εδώ μία μεγάλη ποικιλία από πολλά μοντέλα με ποικίλα χαρακτηριστικά.

Οι τσάπες και τα φτυάρια είναι ακόμα δύο από τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ολοκληρωμένο σκάψιμο, το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για το φύτεμα των σπόρων στο χώμα. Υπάρχουν στρογγυλά, τετράγωνα και τρίγωνα σχέδια που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας με το παραπάνω.

ΠΟΤΙΣΜΑ

Η διαδικασία του ποτίσματος τις περισσότερες φορές γίνεται με αυτόματο πότισμα. Παρόλα αυτά πάντα χρειάζονται ειδικά αξεσουάρ που θα σας προσφέρουν άνεση σε ένα χειροκίνητο πότισμα, όπως πιστόλι εκτόξευσης νερού, ακροφύσια, διανομείς λιπάσματος κ.α.

Υγιεινή και προστασία

Δεν φτάνει μόνο μία ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη για να είστε έτοιμοι για εργασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε προβλέψει την προστασία σας από τους κινδύνους που ελλοχεύουν με τα αιχμηρά εργαλεία αλλά και την άνεσή σας όσον αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια εργασίας. Σε ότι έχει να κάνει με την ατομική προστασία, το ηλεκτρονικό κατάστημα KOURETAS σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις από γάντια, αδιάβροχα, ρούχα και παπούτσια ειδικά κατασκευασμένα, ασπίδες προσώπου κ.α.