Πέργκολα για την αναδιαμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου

pergkola55

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούν μεγάλο ατού τόσο για τις μονοκατοικίες όσο και για τις επιχειρήσεις. Όσον αφορά τις οικίες, αυτές αυτόματα με την κατάλληλη διαμόρφωσή τους μπορούν να αποτελέσουν χώρους ανάπαυλας για τις καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες μέρες, τις οποίες μπορεί να περάσει κανείς συγγενείς και φίλους. Παράλληλα οι χώροι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεντρώσεις αλλά και άλλες περιπτώσεις συνάξεων όπως barbeque, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω από το σπίτι για να περάσετε καλά.

Επιπλέον, οι στεγασμένοι και όμορφα διακοσμημένοι εξωτερικοί χώροι επιχειρήσεων, όπως είναι οι καφετέριες και τα εστιατόρια, μπορούν να αυξήσουν τις διαθέσιμες θέσεις φιλοξενία πελατών αλλά και να αποτελέσουν στοιχείο προσέλκυσης. Οι οικογένειες, ιδιαίτερα, δίνουν προτεραιότητα στις εξόδους τους σε τέτοιους διαμορφωμένους χώρους και το ίδιο συμβαίνει και με τους καπνιστές που μπορούν να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους χωρίς να χρειάζεται να το στερηθούν εξαιτίας της απαγόρευσης που υφίσταται στους εσωτερικούς χώρους.

Οι εταιρείες που τοποθετούν συστήματα σκίασης μπορούν να δώσουν την άμεση και συμφέρουσα λύση και στις δύο περιπτώσεις. Το προσωπικό προσέρχεται στον διαθέσιμο χώρο και λαμβάνει τις απαραίτητες μετρήσεις που έχουν να κάνουν με τις τέντες, οι οποίες πρόκειται να τοποθετηθούν.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι της εργασίας, τότε το προσωπικό επισκέπτεται και πάλι τον χώρο για να τοποθετήσει τον απαραίτητο μηχανισμό στήριξης. Ο ενδιαφερόμενος έχει επιλέξει το ύφασμα και το σχέδιο για το σύστημα σκίασης το οποίο θα εγκατασταθεί. Εάν πάλι θεωρείτε πως οι τέντες δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και πιστεύετε ότι αποδίδουν φτωχό εικαστικό αποτέλεσμα τότε υπάρχουν και οι πέργκολες.

Σήμερα κάθε επιχείρηση περνά πολλές δυσκολίες αφού η κίνηση στα εστιατόρια και στα κέντρα διασκέδασης ακολουθεί γενικά πτωτική πορεία σε σχέση με το παρελθόν. Παλαιότερα μία ανακαίνιση αρκούσε για να προσελκύσει ξανά πελάτες στο μαγαζί, το θέμα όμως είναι ότι πλέον κάτι τέτοιο θα είχε μεγάλο κόστος και δύσκολα θα επερχόταν απόσβεση κερδών.

Ένας έξυπνος τρόπος να βελτιώσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας είναι να τοποθετήσετε πέργκολα. Για όσους δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι οι κατασκευές αυτές, πρόκειται για μία κατασκευή μεγάλου μεγέθους, ξύλινη συνήθως, η οποία στεγάζει τους εξωτερικούς χώρους, είτε με τέντα είτε με στέγαστρο και υποστηρίζεται θαυμάσια από αναρριχώμενα φυτά όπως φίκο η βοκαμβύλια για να αποδώσει ένα όμορφο εικαστικά αποτέλεσμα.

pergola66

Αυτές οι κατασκευές μεταφέρουν αυτόματο το κλίμα της εξοχής σε ένα χώρο και τον καθιστούν όμορφο και ειδυλλιακό. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε την χρήση της πέργκολας και σε οικίες που διαθέτουν κήπο καθώς αποδίδουν κομψό εικαστικό αποτέλεσμα και δημιουργούν όμορφους λειτουργικούς χώρους.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία MetaForm για τις πολύτιμες συμβουλές!