Ημέρα δράσης αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Αλεξάνδρειας

dimarxeio alexandrias

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, το Πρόγραμμα ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄του Δήμου Αλεξάνδρειας που υλοποιείται μέσω του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) του Δήμου Αλεξάνδρειας με πρόεδρο τον κ. Παντόπουλο Αθανάσιο, πρόκειται να υλοποιήσει δράση ανοιχτή προς τους δημότες. Η δράση έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την κοινωνική συμμετοχή των ηλικιωμένων αλλά και την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί: ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στο Δήμο Αλεξάνδρειας, μετρήσεις ζωτικών σημείων και Σακχάρου σε ηλικιωμένους και θα δίδονται συμβουλές πρόληψης, ενώ παράλληλα θα διανέμονται φυλλάδια για την ενημέρωση των πολιτών για το «τι είναι το Βοήθεια στο Σπίτι, τι προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται και πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ».

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» Δ. Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας από τις 09.00 πμ έως τις 13.30 μμ.