Ο Έρασμος ευχαριστεί

erasmos

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κοινωνικής παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» ευχαριστεί θερμά όσους ενισχύουν οικονομικά τις δραστηριότητές του και ιδιαίτερα:

• Τις κ. κ. Ψιλοπούλου Όλγα και Εφραιμίδου Φαίδρα, μέλη του ΕΡΑΣΜΟΥ & του Συλλόγου Magic Mission Καναδά , για την οικονομική ενίσχυση - δωρεά των 100 & 50 € αντίστοιχα

• Το Διαγνωστικό Κέντρο «ΠΑΝΑΓΙΑ» του κ. Κοτρίδη Κων/νου για τις δωρεάν κλινικές ή εργαστηριακές εξετάσεις διαφόρων περιστατικών που παραπέμπονται από το Σύλλογό μας.

• Τις κ. κ. Αναστασία & Βασιλική Ψωμά, για την προσφορά παιδικών παιχνιδιών

• Μέλη και φίλους που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους για τη οικονομική ενίσχυση των 400 € που προσέφεραν στο Σύλλογό μας, προκειμένου να συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας για την ενίσχυση των προσφύγων της Ειδομένης, κατά το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2015.

• Επίσης τους φαρμακοποιούς Μαυρίδη Αλέξη και Ευαγγελοπούλου Θεοδώρα για την ποσότητα φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού, που προσέφεραν για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας προσφύγων, πέραν όσων αγοράστηκαν από το Σύλλογο.

Το Δ.Σ. ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, που απευθυνόταν στους κοινωνικούς φορείς της πόλης, για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης Αλληλεγγύης, που ξεκίνησε από πρωτοβουλία πολλών ποντιακών σωματείων. Κινητοποιήθηκε άμεσα, ενημέρωσε τους πολίτες και αφού αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, όπως περιγραφόταν στις ανακοινώσεις-κάλεσμα των διοργανωτών, τα συσκεύασε με μεγάλη επιμέλεια και τα μετέφερε με ασφάλεια στην πλατεία Δημαρχείου για να φτάσουν από κει στην Ειδομένη. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να στηρίξουμε όσους/όσες δοκιμάζονται, γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει Ανάγκη, Πόνος, Πόλεμος, Προσφυγιά.