Μαθήματα decoupage στον Έρασμο

Το Δ.Σ. του συλλόγου κοινωνικής παρέμβασης «Έρασμος», στην κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων του, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται ενδυνάμωση και υποστήριξη, από δομές παροχής κοινωνικής φροντίδας, ανακοίνωσε ότι:

"Στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε Πέμπτη 5-8 μ. μ., θα βρίσκεται η ψυχολόγος κ. Ασλανίδου Μαρία, προκειμένου να παρέχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε συμπολίτες/-ισσές μας που έχουν αυτή την ανάγκη.

Επίσης προτιθέμεθα να διοργανώσουμε μαθήματα decoupage, με εκπαιδεύτρια την κ. Ράνια Θεοχαροπούλου, την οποία και ευχαριστούμε από καρδιάς για την εθελοντική της προσφορά στο Σύλλογό μας.

Το decoupage είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί χάρτινα μοτίβα για να αλλάξει την όψη αντικειμένων από ξύλο, γυαλί, χαρτί, πέτρα, πηλό, μεταλλικές κατασκευές ή πλαστικές επιφάνειες, συνδυάζοντας το κολάζ με τη ζωγραφική. ‘Όπως με κάθε τεχνική που αφορά κατασκευές & χειροτεχνίες, έτσι και με το decoupage μπορούμε να φτιάξουμε πολύ όμορφα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο μας. Επιπλέον θα αναπτυχθούν διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ μελών & φίλων του Συλλόγου μέσα από μία δημιουργική απασχόληση, που πιθανόν να αποδειχθεί αναγκαία και χρήσιμη.

Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 5-8 μ. μ., ξεκινώντας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015. Ο αριθμός των τμημάτων εξαρτάται από τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

Ραντεβού και Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 23310 74073".