Vespa Club, ΛΕΜΟΒ και Φίλοι Κλασσικού Αυτοκινήτου θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης

vespa club trofima

Το VESPA CLUB Βέροιας, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας (ΛΕ.ΜΟ.Β) και οι Φίλοι Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας θα πραγματοποιήσουν και φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά, την «γιορτή Αγάπης» για τον συνάνθρωπο. Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει και φέτος, την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (π.χ. λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, συμπυκνωμένο γάλα, βρεφικό γάλα σε σκόνη κα), ενδυμάτων ενηλίκων και παιδιών κάθε ηλικίας, υποδημάτων, παιχνιδιών, ειδών καθημερινής φροντίδας βρεφών και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και τις οικογένειές τους να περάσουν λίγο καλύτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

"Μην μένεις αδρανής, μη μένεις αμέτοχος. Έλα και εσύ, «γκάζωσε» μαζί μας για την Αγάπη, βοήθησε. Τίποτα δεν είναι «πολύ» γι' αυτόν που έχει ανάγκη τα «λίγα»! Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα έλα στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας και εκδήλωσε την αγάπη σου με όποια προσφορά πιστεύεις ότι θα βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ τα μέλη μας και μία επιτροπή διαχείρισης θα είναι εκεί για να συγκεντρώσουν τις προσφορές σου.

...Σε περιμένουμε!!!" αναφέρει το κάλεσμα των τριών φορέων.

Τα συγκεντρωμένα είδη θα διαχειριστεί το φιλόπτωχο ταμείο της Ι. Μητρόπολης Βέροιας