Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

H NOVA TV πρόσφερε και φέτος τη δυνατότητα σε ένα παιδί της Πρωτοβουλίας, να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία αναμετάδοσης του αγώνα.

Ο μικρός Μιχάλης, που επιλέχθηκε, είχε την ευκαιρία να δει τον αγώνα Βέροιας-Αστέρα Τρίπολης και να σχολιάσει τις φάσεις , μαζί με τον Δημοσιογράφο Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ταυτόχρονα, έγινε αναφορά στο έργο και στις Δομές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Στο τέλος του αγώνα, ο κ. Γιώτης Τσαλουχίδης πρόσφερε εκ μέρους της «ΠΑΕ Βέροια» μία μπάλα και μία φανέλα με αυτόγραφα των παικτών, στον πανευτυχή Μιχάλη, που –σημειωτέον- έφερε «γούρι» στην ομάδα, καθώς αυτή σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστεί την Forthnet και τα στελέχη της Novasports, τον δημοσιογράφο κ. Παπαβασιλείου, την «ΠΑΕ Βέροια» και όλους όσους συνετέλεσαν στο να δοθεί αυτό το αθλητικό και κοινωνικό ερέθισμα σε ένα από τα παιδιά μας και εύχεται σε όλους καλές γιορτές!

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «ΣΤΑΡ», η προγραμματισμένη παράσταση “Once Upon A Dream”  που ετοίμασε το Ωδείο «Φίλιππος» και αφιερώθηκε στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Η παράσταση προετοιμάστηκε με μεγάλη επιμέλεια από την Νεφέλη Μπραβάκη και την ομάδα της και παρουσιάστηκε από μία πολύ μεγάλη ομάδα παιδιών, που τραγούδησαν και χόρεψαν καταπληκτικά, μπροστά σε ένα κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα και τα καταχειροκρότησε.

Για την εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ευχαριστούμε θερμά την Εύα

Ιεροπούλου και τον Κώστα Μπραβάκη, τη Νεφέλη και τη Νίκη Μπραβάκη, όλους τους άξιους συνεργάτες τους, τα παιδιά-ηθοποιούς και τραγουδιστές  και τα παιδιά-χορευτές , όλα τα παιδιά της χορωδίας, τον «Ήχο Ζορμπά» και τους ιδιοκτήτες του «ΣΤΑΡ», καθώς και όλους τους γονείς των παιδιών και τους φίλους μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βοήθησαν για μία ακόμη φορά στην επιτέλεση των σκοπών μας.