Επισιτιστική βοήθεια: Την Πέμπτη όσοι δεν πρόλαβαν στο δήμο Νάουσας

Από την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο Δήμος Νάουσας ξεκίνησε τη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ). Το πρόγραμμα στοχεύει στο να ανακουφιστούν εκατοντάδες άπορες οικογένειες του Δήμου μας μέσω της δωρεάς τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η διανομή των αγαθών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο "Κιόσκι", ενώ την Τετάρτη συνεχίστηκαν οι διανομές στο ΚΕΠ του Κοπανού και στο Δημοτικό κατάστημα Ειρηνούπολης.

Όσοι από τους δικαιούχους που διαμένουν στη Νάουσα δεν παρέλαβαν τα προϊόντα μπορούν να έρθουν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο Κιόσκι από τις 11:00-13:00. Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Ο Δήμος Νάουσας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες της Φάρμας "ΜΠΑΝΤΗΣ" για την παραχώρηση οχήματος και τη μεταφορά των προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ και όλους τους εθελοντές που συνεισέφεραν για την άψογη υλοποίηση του προγράμματος.