Τι μήνυμα στέλνει η Συντονιστική των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ μετά την συνάντηση στον Στενήμαχο

Στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων των συντονιστικών ομάδων των εργαζομένων για την επανεκκίνηση της ΕΝΚΛΩ, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας όπου ο γνωστός όμιλος διαθέτει βιομηχανοστάσια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 της ομάδας των Νομών Ημαθίας και Πέλλας.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η συνεχής ενημέρωση των μελών της και ο συντονισμός των επόμενων κινήσεων με βάση την προτεραιότητά τους.

Η συνάντηση έγινε έξω από την κεντρική πύλη της μεγαλύτερης μονάδας του ομίλου στην Στενήμαχο Νάουσας η οποία με βάση το προτεινόμενο επιχειρηματικό σχέδιο επαναλειτουργεί σε πλήρη καθετοποίηση, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και από τους πρωτοπόρους στην Ευρώπη.

"Ο χώρος συνάντησης θέλει να αποστείλει μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση θα γίνει εντός του βιομηχανοστασίου και μάλιστα με κεντρικό θέμα τον προγραμματισμό των συντηρήσεων που θα επιταχύνουν την έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας.

Πρέπει επιτέλους κυβέρνηση να εφαρμόσει την προεκλογική της δέσμευση και μάλιστα έχοντας πλέον στα χέρια της μια αποδεκτή, από όλους τους φορείς, βιώσιμη επιχειρηματική πρόταση η οποία έχει πλήρη εφαρμογή, εδώ και χρόνια, σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Ιταλία κ.λ.π.
Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι εμμένουμε στις προτάσεις μας και θα είμαστε απέναντι, σταθερά και ενωμένοι, σε όποιους κύκλους προσπαθήσουν να εμποδίσουν την την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων που μπορούν να στηρίξουν χιλιάδες βιώσιμες θέσεις εργασίας" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της συντονιστικής ομάδας εργαζομένων για την επανεκκίνηση της ΕΝΚΛΩ Νομών Ημαθίας και Πέλλας.