Οκτώ παιδιά της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας σε σκακιστικούς αγώνες του Άρη Θεσσαλονίκης

30 παιδιά γέμισαν τον σκακιστικό χώρο του ΑΡΗ και έπαιξαν συνολικά 89 παρτίδες, στο φιλικό τουρνουά προετοιμασίας, ενόψει των σχολικών πρωταθλημάτων, που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Α.Σ. Άρη Θεσσαλονίκης.

Από το σκακιστικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης συμμετείχαν οι μαθητές: Μπαχάνος Αντώνης,  Ζάχος Γιάννης, Πουλτσίδης Γιάννης, Καραμίχος Μιχάλης, Μπούκτσης Δημήτρης, Λόλας Αναστάσης, Μπίλης Αναστάσης  και Λαφάρας Αναστάσης.

Τους μαθητές συνόδεψαν οι δάσκαλοι: Βαγγέλης Μπίτζιος και Σωτήρης Φιλίππου, η υπεύθυνη του τμήματος Αβραμίδου Βέρα και οι γονείς τους. Όλα τα παιδιά αναδείχθηκαν νικητές! Έδωσαν τις μάχες τους, έκαναν τα ρεκόρ τους και τις υπερβάσεις τους, γνώρισαν νέους φίλους.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ κ. Ιω. Ψηφίδης καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Αλεξανδρίδης, αλλά και πολλοί γονείς των μικρών σκακιστών. Οι μικροί σκακιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Μάιο, αυτή τη φορά στη Νάουσα.

Η συμμετοχή των 8 παιδιών από τη Νάουσα ήταν εξαιρετικά θετική από όλες τις πλευρές. Είναι φανερό ότι (ξανά) δημιουργείται κάτι πολύ ελπιδοφόρο στην όμορφη αυτή πόλη της Μακεδονίας, από την τοπική Εύξεινο Λέσχη.