Επιθέσεις αδέσποτων στο κέντρο της Βέροιας

Επίθεση αδέσποτων στην περιοχή Ελιάς και Αγίων Αναργύρων κατείγγειλε αναγνώστης. Αναλυτικά: "Χτες το βράδι (17/04/2016), στις 00.20 περίπου στη συμβολή της Ανοίξεως με την Κωττουνίου τετράδα αδέσποτων που καραδοκούσε επιτέθηκε σε ανέμελο ζευγάρι νεαρών, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στο δρόμο, ενώ ο νεαρός προσπαθούσε να την γλυτώσει.

 

Από το θόρυβο που έγινε, βγήκαν περίοικοι στα μπαλκόνια και κάποιοι ελάχιστοι περαστικοί (λόγω του προχωρημένου της ώρας) και τα σκυλιά απομακρύνθηκαν, ενώ προσέτρεξε στην κοπέλα και αυτοκίνητο της αστυνομίας που τυχαία διέρχονταν μετά από λίγο.

Σήμερα το πρωί περί της 07.00 π.μ. (18/04/2016), για μια ακόμα φορά, η πλατεία Ελιάς είχε εικόνα που δεν τιμά την πόλη, με την αγέλη σκυλιών να ορμούν, από καιρού εις καιρόν, σε περαστικούς και μηχανάκια.

Επειδή, είναι σεβαστό ότι και τα αδέσποτα είναι δυστυχισμένα ζώα και οι περισσότεροι είμαστε φιλόζωοι (προσωπικά έχω σκυλί και το αγαπώ πολύ), αλλά η κατάσταση αυτή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχιστεί, επαναλαμβάνω θερμή παράκληση προς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ να κάνουν κάτι επιτέλους για να λυθεί το πρόβλημα (όχι μόνο θεωρίες), ώστε να προστατευτούμε ΚΑΙ οι άνθρωποι που θέλουμε να περπατούμε στην πόλη μας.

Δεν μπορεί να είναι κάθε πρόβλημα της καθημερινότητας μας, αντικείμενο του Συνηγόρου του Πολίτη!".