Πρόγραμμα κατασκήνωσης για ΑΜΕΑ θα υλοποιήσει το καλοκαίρι ο δήμος Αλεξάνδρειας

Πρόγραμμα κατασκήνωσης για παιδιά ΑΜΕΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας θα υλοποιήσει ο δήμος. Το πρόγραμμα για τα παιδιά ΑΜΕΑ θα υλοποιηθεί το μήνα Αύγουστο – Σεπτέμβριο 2016, σύνολο 14 ημέρες. Κάθε ενδιαφερόμενος , δημότης ή και κάτοικος του Δήμου, θα πρέπει να καταθέσει:

α) Βεβαίωση (ή ιατρική γνωμάτευση) του ποσοστού αναπηρίας του παιδιού. (σε περίπτωση ληγμένη ιατρικής γνωμάτευσης ο γονέας θα υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση που θα αναφέρει την ημερομηνία που θα περάσει το τέκνο του από την αρμόδια επιτροπή)

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

γ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2015 των γονέων, όπου το εισόδημα δεν θα ξεπερνά το ποσό των 20.000,00 ευρώ (συνολικό δηλωθέν εισόδημα).

δ) Δήλωση εάν απαιτείται συνοδός.

ε) Αποδεικτικό κατοικίας (δηλ. φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΔΕΥΑΑΛ ή μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας στο όνομα του κηδεμόνα του παιδιού).

στ)Βεβαίωση φοίτησης σε Ειδικό Σχολείο του Δήμου Αλεξάνδρειας (προαιρετικό έγγραφο - όπου απαιτηθεί από την επιτροπή)

Οι γονείς των παιδιών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, αλλά επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα ΑΜΕΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα μπορούν να συμμετέχουν καταβάλλοντας το συνολικό ποσό της φιλοξενίας που θα ισχύει και για το Δήμο.