Η Πρωτοβουλία για το Παιδί στο Φεστιβάλ Ροδάκινου

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί συμμετείχε, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή Τουριστικού Ομίλου Βεροίας, σαν υποστηρικτικός φορέας, στο 1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου, που διοργανώθηκε στην Βέροια, με σκοπό την προβολή του πιο δυναμικού προϊόντος της περιοχής και την αναβίωση των παλιών γιορτών της δεκαετίας του 1960.

Η συμμετοχή περιλάμβανε την παραγωγή και έκθεση ποικίλων προϊόντων του καλλιτεχνικού μόχθου των εθελοντριών με θέμα το ροδάκινο, στον χώρο διεξαγωγής του διήμερου Συνεδρίου, στο ξενοδοχείο «Αιγές», την Παρασκευή 27/5 και το Σάββατο 28/5 και την υποστήριξη της εκδήλωσης στην Ελιά, την Κυριακή 29/5, κατά την οποία ο σπουδαίος σεφ Άρης Τσανακλίδης, πρόβαλε κατά τον καλύτερο τρόπο το ροδάκινο ως έδεσμα.

"Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Πρωτοβουλίας, συγχαίρουμε τον ΤΟΒ για την πολύ σημαντική αυτή δράση, απολύτως απαραίτητη για τον τόπο και ευχόμαστε αυτή να μακροημερεύσει και να γίνει θεσμός. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Ζήση Πατσίκα για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε και για τη διαρκή του υποστήριξη. Τέλος, ευχαριστούμε τις δεκάδες εθελόντριές μας, που εργάστηκαν υπερεντατικά, για να προετοιμάσουν τις ωραίες δημιουργίες τους και τα κορίτσια μας που βρέθηκαν για πολλές ώρες στο «Αιγές». Σημειώνουμε ότι τα προϊόντα που εκτέθηκαν, αποτελώντας «καλλιτεχνικούς πρεσβευτές» της Ημαθίας, διατίθενται από το πωλητήριο του FRONT στη Βεργίνα" αναφέρει η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.