Εθελοντική δράση των εργαζομένων στα ΑΒ Βασιλόπουλος για την Πρωτοβουλία

Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος» της Βέροιας, πραγματοποίησαν και φέτος την ετήσια τακτική εθελοντική τους δράση, υπέρ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 από τις 10:00 έως τις 13:00. Οι εθελοντές συγκέντρωσαν τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του αγροκτήματος της Μαρίας Γουλάρα, στις οποίες γίνονται τα μαθήματα ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Βεροίας. Εκεί κάθε παιδί , με τη βοήθεια των μελών του Ομίλου, ήρθαν σε ευεργετική επαφή με τα άλογα, κάνοντας ιππασία, έπαιξαν και διασκέδασαν, δοκιμάζοντας παράλληλα τα φαγητά που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι του καταστήματος, μέσα σε κλίμα χαράς και ευχαρίστησης. Πρέπει να σημειωθεί, ότι οι εθελοντικές δράσεις του «ΑΒ Βασιλόπουλος» γίνονται εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεταξύ του προσωπικού και των παιδιών της Πρωτοβουλίας ένας ανεπτυγμένος σύνδεσμος αγάπης.

"Το ΔΣ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους του «ΑΒ Βασιλόπουλος» της Βέροιας για την νέα αυτή εθελοντική-ανθρωπιστική δράση του υπέρ των παιδιών μας, που για μία ακόμη φορά άφησε άριστες εντυπώσεις. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Κώστα Σαββίδη για τον όλο συντονισμό και για την προσφορά των τροφίμων που συγκέντρωσε" αναφέρει η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.