Γέμισε ποδήλατα το κέντρο της Βέροιας (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη ποδηλατοδρομία "Βικελαία Γιορτή Ποδηλάτου" διοργάνωσε και φέτος στο κέντρο της Βέροιας το αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ. Η συμμετοχή ήταν πολύ μικρότερη συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές (τα προηγούμενα χρόνια γινόταν την Άνοιξη) και οφείλεται στην μεγάλη έξοδο των κατοίκων της πόλης (σχεδόν άδεια η Βέροια) με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Λιγότερες και οι παρουσίες αιρετών φέτος. Εκτός του διοργανωτή προέδρου του ΚΑΠΑ Θεόφιλου Κορωνά, διακρίναμε μόνο τον σύμβουλο Μάκη Αγγελίνα.

Οι συμμετοχές που δηλώθηκαν έτρεξαν όλες σε ένα γκρουπ και οι ποδηλάτες έδειξαν μεγάλη διάθεση για...ορθοπεταλιές.

Η ποδηλατοδρομία δεν είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα και συμμετείχαν μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων,νηπιαγωγείων, Γυμνασίων, Λυκείων κι ενήλικες. Η διαδρομή ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν η γνωστή: αφετηρία οδός Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο), οδός Ανοίξεως, Βενιζέλου, Εληάς και τερματισμός στην οδό Ανοίξεως.

Την ποδηλατοδρομία διοργάνωσαν το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Βέροιας, τις Σχολικές επιτροπές Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας εκπαίδευσης και την ΛΕΜΟΒ και φυσικά με την υποστήριξη του τμήματος Τροχαίας.

Οργανωτική επιτροπή ήταν οι: Λευκόπουλος Εμμανουήλ, Μαραντίδου Ελένη, Τσιολαρίδου Χριστίνα, Αραμπατζή Αικατερίνη, Τριανταφυλλίδου Ελευθερία. Υπεύθυνος εκδήλωσης ήταν: ο προϊστάμενος Αθλητισμού, Ρωμύλος Αλεξανδρίδης.