Νάουσα: Πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Με τα φτερά της Ελληνικής μουσικής»

Το Σάββατο 18 Ιουνίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των ΚΒ΄ Παυλείων, μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με τον τίτλο: «Με τα φτερά της Ελληνικής Μουσικής».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και ξεκίνησε το πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν τα τμήματα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη γενική διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ορδουλίδη.

Έλαβαν μέρος τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και νέων καθώς και οι τρεις Χορωδίες (παιδική, νεανική και ενηλίκων) του Ωδείου.

Εσπερινός της Πεντηκοστής στη Βέροια

Το Σάββατο 18 Ιουνίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Αγίας τριάδος στο Πανόραμα Βεροίας.

Ψυχοσάββατο στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά

Το Ψυχοσάββατο 18 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και στη συνέχεια Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων. Το θείο Λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο κοιμητήριο της Μονής και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου με την ευκαιρία συμπληρώσεως εννέα ημερών από της κοιμήσεώς του.