O οδηγός για να διαλέξετε το κατάλληλο θέρετρο

Τα βουνά του κόσμου είναι γεμάτα με θέρετρα για σκι- εκατοντάδες από αυτά, στην πραγματικότητα το κάθε ένα με την δική του μοναδική ισορροπία δυνατών σημείων και αδυναμιών. Μερικά είναι τέλεια για αρχάριους skiers και οικογένειες. Άλλα ταιριάζουν σε έμπειρους ήρωες του ski και άλλα σε λάτρεις των party.

Επωφεληθείτε από τις διακοπές για ski.

Σχεδιάζετε να πάτε στο τέλος της χειμερινής σεζόν, ή είστε περίεργοι να μάθετε τα καλύτερα μέρη για εγγυημένο χιόνι. Η μήπως απλά θέλετε παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες διακοπές με ski;

Τα καλύτερα για σκι στo τέλος της σεζόν. Παρατείνετε την περίοδο του σκι τον Απρίλιο και μετά , με υψηλών προδιαγραφών θέρετρα που έχουν καλές προδιαγραφές για σκι.

Τα καλύτερα για εγγυημένο χιόνι-Μην στοιχηματίζετε στην πιθανότητα να μην υπάρχει καθόλου χιόνι, ειδικά στην αρχή ή το τέλος της σεζόν.

Τα καλύτερα για παραδοσιακά Χριστούγεννα- Παραμυθένια χιονισμένα Χριστούγεννα με εκπληκτικό τοπίο, τζάκια και παραδοσιακή φιλοξενία μπορούν να βρεθούν σε διάφορα θέρετρα όπως στην Αράχοβα .

Μάθετε σωστά τα βασικά.

Είστε ένας μη - σκιέρ με κατεύθυνση προς τις πλαγιές με τους φίλους σας , ή απλά ψάχνετε για τα καλύτερα μέρη για μετά το ski ;

Τα καλύτερα για μη skiers - δεν υπάρχει λόγος αν δεν κάνετε σκι να κάθεστε σε ένα μπαρ όλη την ημέρα. Υπάρχουν θαυμάσια θέρετρα που εξυπηρετούν αυτούς που θέλουν να είναι πιο χαλαροί.

Καλύτερα για μετά το σκι-Μόλις το φως της ημέρας φύγει ίσως να ψάχνετε για την τέλεια νυχτερινή ζωή για να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στα αθλήματα και την κοινωνική διασκέδαση. Θα βρείτε αρκετή νυχτερινή δράση στην Αράχοβα.

Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο θέρετρο.

Το να διαλέξετε το κατάλληλο θέρετρο για σκι το 2016 έχει γίνει εύκολο χάρη στον συνοπτικό οδηγό με τα καλύτερα θέρετρα οτιδήποτε και αν ψάχνετε.

Το να βάλετε σε σειρά όλα τα θέρετρα για να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος, γι’ αυτό έχουμε κάνει αυτή την δουλειά για εσάς. Ελέγξτε την λίστα μας για να έχετε μία άποψη των καλύτερων θέρετρων για σκι και snowboarding από ένα εύρος κατηγοριών. Διαλέξτε το σωστό θέρετρο και θα έχετε τις πιο συναρπαστικές διακοπές σκι που είχατε ποτέ.

Μάθετε σωστά τα βασικά .

Είτε είστε αρχάριος , μεσαίος ή προχωρημένος skier, είτε ένας snowboarder, είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας είτε ψάχνετε για σκι εντός του προϋπολογισμού σας έχουμε τα καλύτερα θέρετρα για εσάς .

Τα καλύτερα για αρχάριους-Τα πρώτα σας ταξίδια θα πρέπει να είναι σε θέρετρα με θαυμάσια σχολεία για σκι και ομαλές πλαγιές για να αποκτήσετε οικειότητα με το άθλημα.

Τα καλύτερα για μεσαίους - Δεν είστε πλέον ένας αρχάριος ώστε να ξεκινήσετε με στόχο τη βελτίωση της τεχνικής σας και την δημιουργία εμπιστοσύνης ,άρα μπορείτε να εξερευνήσετε θέρετρα , όπου μπορείτε να απολαύσετε το χιόνι και την διασκέδαση που προσφέρει.

Τα καλύτερα για προχωρημένους- Σαν έμπειρος σκιέρ χρειάζεστε μια πραγματική πρόκληση, άρα περιπλανηθείτε στις δύσκολες πλαγιές θέρετρων.

Τα καλύτερα για snowboarding- Οι snowboarders λατρεύουν τις πλαγιές ,τους σωλήνες και τα πάρκα για τα κόλπα.

Τα καλύτερα οικονομικά θέρετρα – Επιλέξτε self-catering ,μαγειρέψτε μόνοι σας και κρατήστε το κόστος χαμηλά.

Τα καλύτερα φιλικά προς την οικογένεια- Με διαφορετικές ηλικίες και ικανότητες , η επιλογή ενός προορισμού για όλη την οικογένεια είναι εύκολη όταν έχετε σαν επιλογή μέρη όπως το Obergurgl στην Αυστρία , το Wengen στην Ελβετία , και το Alpbach στην Αυστρία.

Τα καλύτερα για διήμερες αποδράσεις- Το ανέβασμα της αδρεναλίνης τροφοδοτείται από ένα Σαββατοκύριακο στις πλαγιές με δροσερό αεράκι όταν επιλέγετε θέρετρα σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο . Πολύ καλές επιλογές είναι το Courmayeur στην Ιταλία , το Chamonix στη Γαλλία , και το Νταβός στην Ελβετία.

Διαβάστε περισσότερα για επιλογές στην Ελλάδα: www.efzin-hotel.gr