Ευχαριστήριο της Φιλαρμονικής Κοπανού «Αγ. Παρασκευή» για την παράσταση «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Στο ανοιχτό θέατρο Νάουσας "ΚΙΟΣΚΙ", παρουσιάστηκε την Κυριακή 26/6 η θεατρική παράσταση «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου», στο πλαίσιο των ΚΒ' Παυλείων, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας.

Στην παράσταση έπαιξαν μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Χαρίεσσας "Αγ. Δημήτριος" και της Φιλαρμονικής Κοπανού "Αγ. Παρασκευή".

Ένα έργο με έντονο θρησκευτικό περιεχόμενο, βαθύ νόημα, αφυπνιστικό, επενδυμένο με υπέροχη μουσική, σκηνοθεσία και συγκλονιστικές ερμηνείες!

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μια παράσταση οργανωμένη και εκτελεσμένη με πάθος και επαγγελματισμό από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς!

Η μουσική επιμέλεια ήταν του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Βενετσάνου και της Βιβιάννας Σπύρου.
Τύμπανο έπαιξε ο Χαραλαμπίδης Γιώργος και κιθάρα ο Στυλιανός Αλμπανίδης.

Η παράσταση έκλεισε με ένα κομμάτι που έγραψε ο κ. Βενετσάνος, με τίτλο «Βαγγέλης Γιακουμάκης, αφιέρωμα στον άδικο χαμό του νεαρού φοιτητή της Τυροκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς επίσης τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων, τον Μαέστρο & Μουσικοσυνθέτη της Φιλαρμονικής Αθηνών κ. Βενετσάνο,, τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μάντζιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο & Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Παρθενόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Δάγγα, τον Αρχιμανδρίτη & Ηγούμενο της Μονής Καλλίπετρας κ. Παλαμά Καλλιπετρίτη, τον Πρόεδρο του τοπικού της Χαρίεσσας κ. Σιδηρόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μπαλτατζίδου, κ. Σέπκα και κ. Τζουβάρα.

Πηγή φωτογραφίας: www.imverias.gr