Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή η κακοκαιρία

Από το Γραφείο Εκτάκτων Αναγκών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε, σήμερα το μεσημέρι έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, που για τις καιρικές συνθήκες των επομένων ημερών αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα, Πέμπτη 8 και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα Βόρεια τμήματα), η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανώς η Θεσσαλία

2. Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με μειωμένη γενικά ένταση και κυρίως τις απογευματινές ώρες, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Στερεά, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.