Χαιρετίζοντας το φθινόπωρο με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας προσκαλεί τους πολίτες της Νάουσας σε ένα περίπατο αναζωογόνησης του σώματος και του πνεύματος στο Βέρμιο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

"Από τις 23 Σεπτέμβρη και επίσημα θα βρισκόμαστε στην εποχή του χαμηλόφωνου και ατμοσφαιρικού φθινοπώρου και το δάσος της Γκρίμνιτσας μας προσκαλεί να αναπνεύσουμε το δροσερό αεράκι του Βορά, να μυρίσουμε τη νοτισμένη γη, να ακούσουμε τον χαλαρωτικό ήχο των πεσμένων φύλλων και να θαυμάσουμε την παλέτα των χρωμάτων που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Σε μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων θα γνωρίσουμε τη χλωρίδα της περιοχής , θα μιλήσουμε για μύθους παραδόσεις και παραμύθια και θα κάνουμε ασκήσεις χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης με τη δασκάλα Yoga Ειρήνη Καφαράκη.

Θα συναντηθούμε στις 9.30 το πρωί στο συγκρότημα ξενώνων Σφένδαμος στην Κουτσούφλιανη και μετά το τέλος της διαδρομής θα κάνουμε barbeque στο χώρο του Σφένδαμου (η συμμετοχή στο barbeque είναι 9 €). Όσοι επιθυμούν θα μας συντροφεύσουν στο περίπατο και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο barbeque παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στον Παπακωνσταντίνου Δημήτρη τηλ 6982413219.

Φορέστε παπούτσια περιπάτου, εύκολα ρούχα και ένα πλατύ χαμόγελο και συντροφέψτε μας", αναφέρει η ανακοίνωση.