Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Γηροκομείου Βέροιας (φωτογραφίες)

Το πρωί του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα γυναικών «Αντωνίου Κρετσόβαλη» από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και επίτιμο Πρόεδρο του Γηροκομείου, κ.κ. Παντελεήμων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δωρητής κος Αντώνιος Κρετσόβαλης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Φ.Η.''Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας'', τα μέλη του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, οι εργαζόμενοι, ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής κος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής κος Αντωνίου, εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας και φίλοι ή συγγενείς των τροφίμων του γηροκομείου.

“Το 2015-2016 ανακαινίστηκαν οι περισσότερες δομές του Γηροκομείου Βέροιας με ευχή να αντέξουν τις επόμενες δεκαετίες. Ο κος Κρετσόβαλης ανέλαβε την ανακαίνιση όλης της πτέρυγας του πρώτου ορόφου (πτέρυγα γυναικών) και τιμώντας τον στην σημερινή εκδήλωση παραδόθηκε με το όνομά του”, είπε ο κος Μούρτζος εκ μέρους του ΔΣ.

“Πριν μερικούς μήνες ο Κρετσόβαλης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για την ανακαίνιση. Έθεσε διαχειριστή τον εξάδελφό του και μέλος του ΔΣ κο Μούρτζο και την σύζυγό του κα Δόξα Μούρτζου, Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, να αναλάβουν τις επίβλεψη των εργασιών. Όλοι δούλεψαν με μεράκι για να παραδοθεί στη σημερινή του μορφή. Η διαφορά του πριν και μετά είναι εμφανής, βελτιώθηκαν κατά πολύ οι συνθήκες διαβίωσης των γερόντων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο με σκοπό η λειτουργία του γηροκομείου να συνεχιστεί για πολλά χρόνια”, είπε η κα Κάτσιου, Πρόεδρος του Γηροκομείου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δωρητής κος Κρετσόβαλης κι ο Σεβασμιώτατος κος Παντελεήμων ο οποίος δώρισε το ποσό των 4.000€ στο ίδρυμα.