Ξεκινάει η Σχολή Γονέων στην Αλεξάνδρεια

Ξεκινούν την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, οι συναντήσεις του πρώτου κύκλου, για την φετινή σχολική χρονιά, της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αίθουσα του Επισκοπείου Αλεξάνδρειας.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 8μμ, έως 12 Δεκεμβρίου.

Από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπάνιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Είναι γνωστή σε όλους σας η σημασία που αποδίδει η Εκκλησία μας στην οικογένεια αλλά και στον τρόπο που μεγαλώνουν και ανατρέφονται τα παιδιά, στα οποία όλοι μας στηρίζουμε τις ελπίδες και προσδοκίες μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπάνιας, θέλοντας να στηρίξει εσάς, τους γονείς και όσους πρόκειται να γίνετε, στην προσπάθεια αυτή της συστάσεως της οικογενείας και της ανατροφής των παιδιών, οργανώνει -για ένατη συνεχή χρονιά- στην Αλεξάνδρεια, δύο κύκλους διαλέξεων στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της. Οι διαλέξεις αυτές, στις οποίες ειδικοί επιστήμονες και άνθρωποι με εμπειρία, θα αναπτύξουν διάφορα θέματα που θα αφορούν πτυχές της οικογενειακής ζωής και της ανατροφής των παιδιών, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Επισκοπείου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Οι διαλέξεις αυτές οργανώνονται με πολλή αγάπη ειδικά για σας, τους νέους ανθρώπους που ονειρεύεστε να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια και τους νέους γονείς που αισθάνονται την ανάγκη μιας βοήθειας στα πρώτα βήματα της οικογενειακής τους ζωής. Γι' αυτό σας προσκαλώ ως πνευματικός σας πατέρας να συμμετάσχετε ενεργά σ' αυτές.