Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Βέροιας γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλεί στη γενέθλια συνάντηση.

"Ελάτε να κόψουμε μαζί την τούρτα μας και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τη μητρότητα και το θηλασμό", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδικά οι μέλλουσες μητέρες που θα παρευρεθούν θα έχουν την τύχη να συμμετέχουν σε μια κλήρωση και μια τυχερή έγκυος θα κερδίσει ένα δώρο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στον παιδότοπο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.

https://www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos/?ref=bookmarks

Η ομάδα απαρτίζεται από περισσότερα από 900 μέλη που καθημερινά αυξάνονται. Σκοπός της είναι πρωταρχικά η αμέριστη υποστήριξη στις μητέρες που θηλάζουν για όσο το επιθυμούν όπως επίσης και η συνεχής ενημέρωση σε θέματα θηλασμού αλλά και μητρότητας γενικότερα (εγκυμοσύνη, τοκετός, ψυχολογία επιτόκου, λεχώνας, διατροφή νηπίου κλπ). Η υποστήριξη γίνεται από έμπειρες θηλάζουσες, από μητέρα προς μητέρα, και οι πληροφορίες προς ενημέρωση πηγάζουν από έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πηγές, πιστοποιημένους οργανισμούς και επαγγελματίες υγείας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.