Ξεκινάει την 1η Απριλίου το Πασχαλινό Bazaar της Πρωτοβουλίας

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί θα πραγματοποιήσει το Πασχαλιάτικο Bazaar της, που θα ξεκιν΄ήσει από το Σάββατο 1 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, στο πρώην κατάστημα Body Shop, Ιπποκράτους 36 (δίπλα στο «Μανιτάρι»).

Το κατάστημα θα είναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30. Το Σάββατο 8 /4 και την Κυριακή 9/4 το κατάστημα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 15:00.

Οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, έβαλαν πολύ μεράκι, πολύ αγάπη και μεγάλη τέχνη και δημιούργησαν και φέτος θαυμάσια έργα, χρηστικά, διακοσμητικά: λαμπάδες για κάθε γούστο και ηλικία, πασχαλινά αυγά, πετσέτες, μαρμελάδες και γλυκά, άλλα εδώδιμα, στολίδια, κοσμήματα, εποχιακά και άπειρα άλλα είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Τα έργα των εθελοντριών θα τα διατεθούν σε πολύ χαμηλές τιμές, ώστε όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του έργου της Πρωτοβουλίας να μπορέσουν για άλλη μία φορά να βοηθήσουν στην φροντίδα και προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών της.