Το Γηροκομείο Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε το Αδελφάτο Γηροκομείου Βέροιας και η Μ.Φ.Η. "Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας'', την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου συγκεντρώθηκαν μέλη του ΔΣ του Αδελφάτου και της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, τρόφιμοι, προσωπικό, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, χορηγοί και φίλοι του Γηροκομείου για να κόψουν την βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση ευλόγησε, εκ μέρους του Μητροπολίτη, ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ο οποίος μετά την τελετή παρέδωσε στην Πρόεδρο το ποσό των 4.500€, προϊόν εράνου, ως ενίσχυση για τους σκοπούς του Γηροκομείου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, Δόξα Μούρτζιου - Χ''Ευστρατιάδου, η οποία είπε «Ευχαριστούμε τους δωρητές, τον Μητροπολίτη και τους τοπικούς φορείς που βοηθούν το Γηροκομείο. Φέτος είχαμε μία δωρεά από τον σύλλογο ΤΙΜΑ (τίμα τον πατέρα και την μητέρα σου), ο οποίος τροφοδότησε με πετρέλαιο της εγκαταστάσεις, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με τα γραφεία της ανακαίνισης και με τροχήλατα αμαξίδια ειδικά για τους τροφίμους. Την φετινή χρονιά δώσαμε βάση στην ανακαίνιση της εξωτερικής εκκλησίας και όταν τελειώσει ευελπιστούμε να την ευλογήσει ο Μητροπολίτης μας. Οι δωρητές με την χορήγηση γευμάτων μας βοηθούν ιδιαίτερα, καθώς μας μένουν χρήματα για την επιδιόρθωση του κτίσματος, ώστε να μένουν οι παππούδες και γιαγιάδες σε ένα αξιοπρεπές χώρο. Το προσωπικό είναι αξιόλογο και θεωρούν τους τροφίμους δικούς τους ανθρώπους. Δουλεύει με ευσυνειδησία και εργατικότητα, αλλά και με φιλότιμο. Το Γηροκομείο αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας, Μαρία Κάτσιου, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε όσους βοηθούν το Γηροκομείο.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ουρσουζίδης, η εκπρόσωπος της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Φ. Καρασαρλίδου, Κ. Καλλιάνη, ο Στρατηγός διοικητής της ΙΜΠ Γ. Βύνιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ. Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη, Ν. Τσιούντας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Β. Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φ. Καραβασίλης, δωρητές και φίλοι του Γηροκομείου.

{jlex}flickr:72157662859624937{/jlex}